ReJuve 


Mesotherapy vergroot de cellulaire activiteit, stimuleert nieuw collageen en elastine. De huid zal na een behandeling weer gehydrateerd, gevoed en stevig aanvoelen. 
Rejuvenated!Een Meso ReJuve behandeling zetten we in wanneer de eerste tekenen zich tonen, zoals de fijne lijntjes, pigmentatie, verminderde volume en huidelasticiteit. Een Meso ReJuve skintherapy keert instant de tijd, verjongt de huid, vertraagt het verouderingsproces en geeft de huid weer volume en elasticiteit.
Naar behoefte van de huidconditie worden de vitaminen cocktails (mesoceuticals) op maat ingezet voor de mooiste resultaten.

De mesoceuticals, cocktails bestaande vitaminen, bioactieve stoffen, plantextract en hyaluron in combinatie met het effect van het needling , stimuleren de cellulaire activiteit in de huid. 

Hyaluron staat bijvoorbeeld bekend als actieve waterbinder en zorgt voor een optimale vochtbalans van uw huid. 


Voor optimaal resultaat bieden wij meso behandelingen in kuurverband van 4, 6 en 8 behandelingen aan tegen gereduceerd tarief. En voor het behoud van het behaalde resultaat adviseren en bieden wij tevens onderhoudsbehandelingen.Meer informatie over Mesotherapy en  Meso Glow

mesotherapie

Wil jij je huid weer laten stralen?

- for a Youthful Glowing skin -