Microneedling BB Glow


Microneedling is een van de populairste behandelingen van dit moment vanwege de korte hersteltijd en mooie behandelresultaten! Deze behandeling is een zeer effectieve manier om de huid tot in de diepte te vernieuwen en verbeteren. Voor het verstevigen en egaliseren van de huid, maar ook fijne lijntjes verminderen en poriën verfijnen doormiddel van microneedling. Bovendien is deze behandeling geschikt voor alle huidtypes.

 


Skin therapy microneedling 

Micro-needling (meso therapy) is een techniek, waarbij er micro kanaaltjes in de huid worden gemaakt. Gericht op het verbeteren van de huidstructuur, fijne lijntjes en littekentjes varieert de behandeldiepte afhankelijk van de indicatie en de huidconditie.
Door middel van steriele micro-naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, onstaan er kleine openingen in de huid. 
Actieve werkstoffen worden zo in diepere huidlaag opgenomen. 

Tijdens het natuurlijke herstelproces wordt de huid geactiveerd en gestimuleerd tot aanmaak van nieuw collageen. 

Collageen vormt de bouwstenen voor de volume en stevigheid van jouw huid. Daarnaast zal de celdeling versnellen, de huidstructuur verbeteren en zullen oppervlakkige pigmentvlekjes en grove poriën minder zichtbaar worden. De huid wordt hierdoor steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender. 


Voordelen 

✔️ Verbetert huidstructuur  

✔️ Verfijnt fijne lijntjes

✔️Vermindert Acne/ littekens

✔️ Vermindert Pigmentatie 

✔️ Verfijnt Grove poriën/ huidstructuur 

✔️ Vermindert Striae / littekens 

✔️ Verzorgt een egale teint


BB Glow microneedling 

Alle voordelen van microneedling en als extra een subtiele teint geeft de BB Glow! De BB skin Glow treatment verbetert de huidconditie en geeft de huid een egale en stralende teint, vergelijkbaar met een BB cream. 

De BB Glow verzorgt een subtiele egaal teint. De BB Glow serums zijn er in verschillende teints, die de huid een teint lichter of donkerder kunnen maken, daarnaast bevatten de serums hyaluron, niacinamide en anti-oxidanten die de huid voeden en verbeteren. De behandeling stimuleert zo de huid om collageen en elastine aan te maken.

Het serum wordt in de huid gesluisd, door de micro kanaaltjes die in de huid zijn opengezet doormiddel van microneedling. Het serum met uitsluitend botanical ingredienten, zorgt voor een vermindering van oneffenheden, veroorzaakt door bijvoorbeeld acne, pigment-en ouderdomsvlekken of couperose. Microneedling en BB Glow geeft de huid een instant zichtbare egale en stralende teint. Wanneer de behandeling wordt herhaalt zal het resultaat zich verdubbelen en ook het Glow effect langer aanhouden, en zichtbaar blijven. Afhankelijk van het aantal sessies en je huidtype zal het resultaat  4 tot 6 maanden zichtbaar blijven. 

 

Nazorg
De huid kan na behandelen iets rood zijn. Na genoegen is er weinig tot geen downtime. Vermijd 2 dagen na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht. Indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 - 50 op de huid. Wacht daarnaast met het gebruik van make-up tot gedurende 24 uur na de behandeling.


Wil jij graag je huidconditie verbeteren en een mooie Skin Glow? Plan dan jouw afspraak voor een gezonde stralende huid.