Urban Longevity


Urban Longevity treatments corrigeren de meest voorkomende tekenen van stress, verjongt en verbetert de huidstructuur. 

Longevity Facials worden ‘customized’  naar behoefte van de huidconditie ingezet, zo kan er telkens een andere boost worden gegeven om de huid te revitaliseren.

 Fast living / Slow aging

Naast lifestyle en voeding hebben externe factoren zoals; UV straling en luchtverontreiniging tevens effect op je huid.  Voor de City skin, ‘urban people’ stedelingen met een snel en veeleisende Lifestyle.

Voor de huid die dagelijks dusdanig wordt blootgesteld aan omgevingsfactoren, die onze huidbarrière kunnen beschadigen, biedt /skin regimen/ de juiste huidverbeterende verzorging, om de huid te voeden, te beschermen en stralend te houden!


Skin renewal

/skinregimen/ 

 

Een /skin regimen/ skin renewal treatment versnelt het proces van celvernieuwing en verzorgt een mooie, egale huid. De skin Renewal Peel werkt door in diepere huidlagen, verwijdert ‘build up’’ aan dode huidcellen, waarna actieve werkstoffen van producten weer goed door de huid kunnen worden opgenomen. De behandeling zorgt tevens voor een betere doorbloeding, stimulering van de collageenproductie en opname van werkstoffen zowel tijdens als na de behandeling. Een effectieve en fijne behandeling voor  een gezonde en stralende huid!

 


✔️ Vernieuwt huidcellen 
✔️ Verbetert de hydratatie 
✔️ Verbetert talgregulatie
✔️ Verbetert de huidstructuur
✔️ Huidverslapping/lijntjes
✔️ Doffe vale huid 
✔️ pigmentatie
✔️ Zonschade 
✔️ Acne behandeling


Een skin renewal Peel op basis van AHA’s  [Alpha hydroxy acid] of bèta-hydroxyzuur BHA’s, en ook een combinatievorm, kan gericht worden ingezet bij huidproblemen als, acne, pigmentatie, dehydratatie of couperose. Ter verbetering van de huidconditie en vertraging van het huidverouderingsproces. 


/skin regimen/

Modern plant chemistry l innovatieve huidverzorging met een holistische benadering en bewezen doeltreffendheid op het vertragen van het huidverouderingsproces voor een zichtbaar stralende huid. 
De huidverbeterende ‘plant based’ producten bevatten de meest krachtige plantenextracten en tot 99% natuurlijke ingrediënten.

Sustainable Clean&Active skin care l De producten en ampullen zijn duurzaam verpakt en de inhoud wordt optimaal beschermt, waardoor de houdbaarheid en belangrijker nog, de werkzaamheid van je product goed beschermd blijft.

 


Een skin renewal werkt door in diepere huidlagen, versnelt het proces van celvernieuwing, verwijdert ‘build up’ aan dode huidcellen, zorgt voor een verbeterde talgregulatie, hydratatie en stimulatie van collageen en elastine. Voor een gezonde stralende huid!