Brow vitamine Boost


Volle wenkbrauwen daar houden we van! Goed gevormde volle wenkbrauwen definiëren je gezicht. Naast dat ze je gezicht meer karakter en expressie geven, zorgen ze er ook voor dat je er jonger uitziet.


De vitamine Brow Boost is een effectieve behandeling om gezonde haargroei te stimuleren. 

 


Brow Vitamin Boost 

De Brow vitamine Boos is een effectieve behandeling om gezonde haargroei te stimuleren. De haarwortels kunnen weer worden geactiveerd met een active hairpeptide en vitaminen cocktail die wordt ingesluisd, rondom de haarfollikels. De plek waar de juiste voedingstoffen nodig zijn om de haarzakjes te activeren en te stimuleren tot het produceren van gezonde wenkbrauw haargroei. Met de mesopen worden er microkanaaljes in de huid opengezet, waardoor de werkstoffen kunnen worden opgenomen door de haarzakjes. De actieve werkstoffen, voedingstoffen en het effect van het needling, zorgen voor een sterk groei impuls. Tevens wordt de bloedcirculatie extra gestimuleerd. Lees hier meer over meso hair therapy.


Wenkbrauwen die je iets te enthousiast hebt geëpileerd, kunnen plekjes in zijn ontstaan waar geen haartjes meer groeien. En als we ouder worden, worden de wenkbrauwen vaak dunner. Maar ook een tekort aan vitaminen, invloed van hormonen, diverse vormen van alopecia (haaruitval) of stress kunnen een oorzaak zijn van dunner wordende wenkbrauwen.

De haarcyclus van de wenkbrauw haartjes is zeer kort en heeft een duur van gemiddeld 3 tot 6 maanden. In de haarfollikel wisselen zich de groei-, overgangs- en rustfase af en elke haarfolikkel volgt een eigen haarcyclus. Zo vallen niet alle haartjes tegelijk uit. Ze groeien, komen in een overgangsfase en hebben dan een rustfase, waarna ze vervolgens uitvallen. Om weer plek te maken voor nieuwe haartjes. Wanneer er meer haren dan normaal in de telogene (rustfase) zitten, volgt er meer haaruitval. Het haar wordt dunner, de haarkwaliteit vermindert en er groeien minder haartjes uit een haarzakje.


Het resultaat na behandeling zijn vollere en dikkere haargroei van je natuurlijke wenkbrauwhaartjes. Voor optimaal resultaat worden minimaal 3 behandelingen geadviseerd. En voor meer boost en effect zijn 4 tot 6 behandelingen aan te raden met een interval van 2 weken. Plan hier een intake of afspraak voor jouw Brow Vitamine boost!