BeYouthful Blog


Positive Aging

Lifestyle, gezondheid en schoonheid zijn nauw met elkaar verbonden. ‘Mooi van binnen is mooi van buiten en mooi van buiten werkt positief en mooi naar binnen.’ Lifestyle, self-care en skincare van binnen en buiten, inside&out zijn van essentieel belang voor onze gezondheid.

Lees meer »

Brow expression | wenkbrauw expressie

Wenkbrauwen zijn bepalend voor je look!  Wenkbrauwen geven een persoonlijke uitdrukking in je gezicht. Zo hebben de vorm, dikte en de kleur invloed op je uitstraling. En is er niet één wenkbrauwvorm die passend is voor ieder gezicht. Maar is net als ieder ook elke wenkbrauw anders en uniek!Wenkbrauwen kunnen je meer gezichts expressie geven. Door ze extra te accentueren en goed in vorm te brengen geven ze meer karakter aan je gezicht.

Lees meer »

Maskné huidproblemen

De kans is groot dat je nu op veel momenten een mondkapje draagt. In publieke ruimtes is er een dringend advies om een mondkapje te dragen en op sommige plekken is het zelfs verplicht. Gericht op het virus covid-19 of wel het social distancing, worden er dus veel mondkapjes gedragen.

Lees meer »

Be beautified! Antioxidanten voor een stralende huid!

Een gezonde stralende huid, dat willen we allemaal. En dat begint van binnen uit, door te zorgen voor voldoende antioxidanten voor jouw beauty inside. Antioxidanten zijn van essentieel belang voor onze  gezondheid en voor onze huid werken ze als het beautifiers.

Lees meer »