Meso smooth lip boost


Last van droge lippen? Een teveel aan zonlicht, een koude winter, te weinig drinken kunnen de oorzaak zijn van droge vochtarme lippen. 

Hyaluron is een krachtige vochtbinder en zorgt voor optimale hydratatie. De Smooth lip hydra lip Boost zorgt voor een goede hydratatie van binnenuit en geeft jouw lippen meer glans en volume! Gezichtsexpressie is een belangrijk onderdeel in onze communicatie. Jouw expressie geeft je gezicht karakter en siert je uitstraling. Gezichtsuitdrukkingen zoals het lachen en het tuiten van de lippen, zijn gezichtsbewegingen die we veel maken en ook fijn vinden om te zien. Volop aandacht voor de lippen en lipexpressie dus!


Hyaluron 

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die veel vocht, tot wel honderden keren het eigen gewicht, kan aantrekken en binden. En zorgt zo voor een goede hydratatie boost en meer volume. De lip hydraboost behandeling hersteld het vochtbalans, waardoor de lippen weer zacht en aangenaam aanvoelen.

- vermindert lijntjes
- stimuleert aanmaak collageen 
- verbeterd de hydratatie 
- meer volume 

 

Door middel van microneedling (mesotherapy)waarbij steriele micro-naaldjes vibrerend in de huid terecht komen, onstaan er micro kanaaltjes in de huid.  Actieve werkstoffen zoals hyaluron kunnen worden zo in de huid opgenomen. 

Het effect is instant en wordt geleidelijk meer zichtbaar. De hyaluron trekt onderhuids meer vocht aan zodat de lippen van binnenuit gehydrateerd worden. De lippen krijgen zo meer glans en body!