BFQ by Studio Style


BFQ

BeautyFull Quality

Gevestigd in hartje centrum Groningen, in misschien wel het mooiste maar zeker het oudste pand van de Zwanestraat.

 

De plek voor jouw relax, healthy, wellness en beautymomentjes! Heerlijke wellness treatments, het stylen van je haar in onze kapsalon of het stylen van je wenkbrauwen in onze schoonheidssalon. In onze brasserie kun je genieten van drinks & food! Zo voel jij je van binnen net zo beauty als van buiten! 

Alleen genieten van een heerlijke kop koffie en lekkere versnaperingen kan ook! Wij zijn er voor het samenvoegen van jouw kostbare tijd, een plek waar je meer dan eens terecht kunt voor jouw persoonlijke beauty. Bij BFQ Groningen kun je met 2 personen tegelijk relaxen in een duo behandeling.


BFQ Groningen willen het beste voor jouw haar. Onze sfeervolle kapsalon is gelegen in de Zwanestraat in het centrum van de bruisende studentenstad Groningen, op steenworp afstand van de Grote Markt.

 

HAIRSTYLIST VAN GRONINGEN

Onze hairstylisten weten als geen ander wat goed past bij jouw haartype en gezichtsvorm en kunnen op deze manier de perfecte match creëren tussen jou en jouw haar. Onze kappers en haarstylistes zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken op het gebied van knippen, kleuren en blonderen. Wij zijn gespecialiseerd in het knippen van dames, heren en bieden hiernaast ook een speciale studentenprijs aan.

 

Nieuwsgierig? Stap eens binnen voor een geheel vrijblijvend advies en een heerlijk kop koffie by BFQ Groningen De betere kapsalon & beautysalon


Brasserie BFQ

In onze brasserie kun je genieten van een heerlijke kop koffie met een lekkere versnapering om je dag op te starten. Ook voor de lunch kun je terecht in onze brasserie. Dagverse lunch in combinatie met een verse jus of een zelf samengestelde superfood smoothie. In de (na)middag even lekker borrelen onder het genot van een hapje? Dit kan met de fabrieksplankjes van BFQ Groningen!


MIX AND MATCH

Tijdens het eten of drinken in onze brassserie besluiten om nog even je haren te laten knippen in de kapsalon of je wenkbrauwen te epileren in de schoonheidssalon? Ook dit is mogelijk bij BFQ Groningen!


SCHOONHEIDSSALON & WELLNESS

Tijd om je even helemaal terug te trekken van alle drukte en het haastige leven? In de schoonheidssalon van BFQ Groningen kun je in een ontspannen sfeer genieten van een welverdiende wellness behandeling.

In onze schoonheidssalon kun je zelfs met twee personen tegelijk een heerlijke ontspannen, gespecialiseerde, huidverbeterende of een huidverjongende duo behandeling ondergaan! Reserveren is wel een pre als je met twee personen tegelijk onze schoonheidssalon wil bezoeken. Na een bezoek aan de schoonheidssalon staat er een heerlijke Healthy Tea voor je klaar.

 

HUIDANALYSE BIJ DE HUIDSPECIALIST

Onze huidspecialistes zijn zeer goed bekend in de wereld van huidverbetering. Na een huidanalyse weten zij een gerichte schoonheidssalon behandeling in te zetten die naadloos aansluit op de behoefte van je huid.

Met goed geformuleerde producten en puur natuurlijke werkstoffen bieden wij in onze schoonheidssalon de oplossing voor diverse huidproblemen, en de juiste behandelingen gericht op het verbeteren van jouw huidconditie. Zo zal jouw huid weer natuurlijk stralen!


TAKE A DEEP BREATH AND JUST ENJOY YOUR LIFE!

BeautyFull Quality