Meso Lift & Tight


Een strakke kaaklijn geeft het gezicht contour en een jeugdige uitstraling. Door het verslappen van de kaaklijn vervagen de contouren van je gezicht. Een meso lift & tight behandeling keert hier de tijd.

 


Als gevolg van het verouderingsproces neemt de hoeveelheid collageen, die de bouwstenen vormen, in de huid af wat ervoor zorgt dat de huid haar elasticiteit verliest en verslapt. Ook slinkt het kaakbeen naar mate we ouder worden. Het gevolg is dat de huid ruimer wordt, meer gaat verslappen en geldt de wet van zwaartekracht. 

Een meso lift & tight behandeling zal de tijd keren, de huid verstrakken, verstevigen en zorgen voor meer contour in het gezicht. Tevens is het een preventieve behandelmethode om verslapping van de huid en het huidverouderingsproces te vertragen. 


Meso Lift & Tight 

De Meso Lift behandeling voor huidverjonging is gebaseerd op het toedienen van werkzame stoffen met micro injecties. De peptides en vitaminecomplex zullen de werking van fibroblasten stimuleren en zijn geheel biologisch afbreekbaar. Fibroblasten zorgen ervoor dat de huid collageen aanmaakt, de elasticiteit verbetert en de huid verstevigd.


RESULTAAT 

Na behandeling is instant zichtbaar resultaat. Het verstrakking en verstevigingsproces zal nog door werken tot twee weken na de behandeling. Voor een optimaal resultaat zijn 2-4 behandelingen aan te raden met een interval van 2 tot 4 weken.


 

VOORDELEN 

- natuurlijk en duurzaam resultaat 

- onmiddellijke verstrakking en versteviging van de huid 

- stimulering van de fibroblasten

- puur peptides 100 % biologisch afbreekbaar 

 

VOORZORG 

24 uur voor de behandeling niet zonnen, geen zonnebank en geen alcohol nuttigen. Neem vanaf een week voor de behandeling geen ibuprofen, aspirine of bloedverdunnende middelen. Door deze middelen kunnen er sneller blauwe plekjes doen ontstaan.

NAZORG 

Na behandeling kunnen er blauwe plekjes, gevoeligheid en roodheid ontstaan. Deze zijn van tijdelijke aard en verdwijnen doorgaans  binnen 2 tot 7 dagen. 

Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk direct zonlicht. Indien dit niet te vermijden is, smeer dan een spf 50. Wacht daarnaast met het gebruik van make-up tot gedurende 48 uur na de behandeling. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of een chloorhoudend zwembad. 

 

Voor meso lift & tight behandeling en consult plan een afspraak.