Oxygen skin therapy


Een instant energize boost, voor een instant Glowing skin! Jouw huid wordt versneld weer voorzien van zuurstof en energie. De huidstructuur verfijnt, verbetert en je huid voelt weer gehydrateerd en stevig aan.

Voor een gezonde stralende huid!

 


Oxygen skin therapy zorgt voor een zuurstof boost jouw huid. Tijdens een oxygen skin therapy maken de rode bloedcellen zuurstof in het bindweefsel vrij en zullen de cellen versneld zuurstof opnemen. De snelle en effectieve opname van zuurstof wordt omgezet in energie. De cellen worden zo geactiveerd, waardoor de productie van collageen zal worden gestimuleerd, voor meer volume en stevigheid en een instant skin Glow!


Deze behandeling zorgt voor meer zuurstof in jouw huid en geeft je huid weer een flinke dosis energie. Wat het nog meer voor je huid doet? 

✔️ Verbeterd huidstructuur
✔️ Verminderd fijne lijntjes 
✔️ Verminderd pigmentatie

 


Drukke tijden, weinig slaap? Boek dan een Oxygen eyetreatment voor een instant energize boost en stralende huid! Gezien er weinig tot geen downtime is, kan deze behandeling ook gemakkelijk worden geboekt tijdens je ‘lunch break’, voor een instant skin Glow!