BBL Vacuüm therapy


Vacuümtherapy is een effectieve oude techniek die recentelijk weer wordt herontdekt. Vacuüm therapy werkt diep op het bindweefsel, eventuele verklevingen en verbetering van de doorbloeding.

Voor verbetering, versteviging en volume van de huid. 

 

 

 

 

 


BBL Vacuüm therapy

De procedure bevordert de bloedcirculatie, verwijdert gifstoffen, vermindert cellulite en verkleefde vetophopingen. Daarnaast geeft het contour en hervormt het je billen op een mooie, natuurlijke manier. 

VOORDELEN

✔️ Onmiddellijke resultaten 

✔️ geen down time

✔️Verbeterde vorm en versteviging

✔️ Verbetert de bloedcirculatie


Vacuüm therapy is een non-invasieve manier om de billen te sculpten doormiddel van vacuüm cuppingWel bekend als de BBL Brazilian Butt Lift cupping behandeling. Voor de benen en billen is dit een effectieve behandelmethode om de doorbloeding, het bindweefsel en collageen te stimuleren. 

 

Wat zorgt voor volume en versteviging van de huid. De therapy werkt diep op het bindweefsel, eventuele verklevingen ( in de vorm van Cellulite) in het bindweefsel worden los gemaakt en de afvoer van afvalstoffen worden verbeterd.


Meso Vitamin collagen Booster 

Vacuumtherapy helpt bij het mobiliseren van de vetcellen naar de gewenste plek. Naast het verplaatsen van vet, lift het de billen geleidelijk. Hierdoor worden de billen verstevigd en gevormd, maar ook cellulite verminderd door deze vacuüm cupping treatment. Meer resultaat kan worden behaald door een combinatie met Mesotherapy collagen Vitamin boost, de werkzame stimulerende stoffen van de mesoceuticals ondersteunen het verstevingsproces. 


INTERVAL

Goede resultaten worden behaald met de behandeling van verwijderen van vet deposito's, het verminderen van cellulite en het verstevigen van de billen en benen. De behandeling kan na 2-4 weken worden herhaald. Voor een optimaal resultaat zijn gemiddeld 6- 8 behandelingen nodig. 

NAZORG

Doorgaans zijn  zwelling, roodheid en misschien kleine blauwe plekjes van tijdelijke aard. 
Veel water drinken wordt na de behandeling aanbevolen voor het goed afvoeren van de afvalstoffen. 


De procedure bevordert de bloedcirculatie, verwijdert gifstoffen, vermindert cellulite en verkleefde vetophopingen. Daarnaast geeft het contour en hervormt het je billen op een mooie, natuurlijke manier.