Diode ice laser ontharing


Diode Ice Laser 

Triple Wave

Liever nooit meer scheren, waxen of epileren? Voor ongewenste haargroei is permanente laser ontharing de oplossing!

 

Voor ongewenste haargroei zijn scheren, epileren en waxen vaak tijdrovende behandelingen, waarbij irritaties en ingegroeide haren, die kunnen leiden tot een ontsteking veel voorkomend zijn. Permanente laser ontharing biedt hiervoor dé oplossing. 


Diode Ice laser ontharing 

De geavanceerde diode Ice laser met de nieuwste laser technologie geeft de mogelijkheid om alle huidtypen (l tm VI) en van licht tot donkere haargroei te behandelen. De behandelingen zijn snel en zeer effectief. Met slechts een aantal behandelingen ben je op een veilige, comfortabele 
en pijnloze manier verlost van ongewenste haargroei. 


Diode Ice laser
Triple Wave

Dankzij de innovatieve lasertechnieken is comfortabel en pijnloos ontharen mogelijk met de Triple Wave Diode ICE Laser. 

Diode ICE Laser Triple Wave is een hightech geïntegreerd systeem voor permanente laserontharing, dat de voordelen van 3 verschillende golflengten 808nm, 755nm, 1064nm combineert. Deze technologie garandeert de hoogste efficiëntie bij de behandeling van elke huidtype en haarkleur. 


Permanente laser ontharing

  • Pijnloze comfortabele behandeling
  • Behandelt snel, efficiënt en effectief 
  • Optimaal resultaat voor alle huidtypen, zowel licht als donker haar

Behandeling 

Permanente Ontharing 

Tijdens de behandeling wordt het laserlicht en energie geleidt door de melanine, het pigment van de haartjes, en geabsorbeerd tot in de follikels (haarzakjes). Deze absorptie verhoogt de temperatuur in de haarzakjes waarna deze thermisch worden vernietigd.

De Triple wave Diode Ice laser en SHR  (Super Hair Removal) techniek heeft een hoge effectiviteit in haarreductie. Tijdens deze ‘in motion’, in beweging techniek is de energie (joule) is zeer laag, terwijl de pulsen per seconde zeer hoog zijn. Door het extreem koelend handstuk is het behandelen dan ook pijnloos. Deze methode kan dan ook veilig worden gebruikt bij donkere huidtypen. Diode ICE Laser Triple Wave biedt een veilige, comfortabele en pijnloze manier van laserontharing. 


FAQ

Hoeveel behandelingen zijn er ongeveer nodig?

Voor een optimaal resultaat zullen er gemiddeld 6 - 8 behandelingen nodig zijn. 
Gemiddeld is de haargroei na 6 - 8 behandelingen met 90% gereduceerd.
Dit kan echter per persoon verschillen, zo kan het zijn dat het gewenste resultaat al na 6 behandelingen of eerder is behaald of kunnen er juist meer behandelingen nodig zijn. 

Om de laserlicht en energie op te kunnen nemen en absorberen tot in de haarzakjes, moeten de haren zich in de groei fase bevinden. 

Haren groeien in verschillende fasen en zitten nooit tegelijkertijd in de groeifase. Van de haren die in de groeifase (anagene fase) zitten zullen de haartjes permanent worden vernietigd. Alleen dan kan het laser licht en de energie namelijk geabsorbeerd worden in de haarzakjes en deze te vernietigen. 

Wanneer een haartje zich in de rustfase (catagene fase) of uitval fase  (telagene fase) begeeft, is het haartje niet meer verbonden met het haarzakje en kan deze niet worden vernietigd.Omdat niet alle haren zich tegelijkertijd in de groeifase bevinden, zijn er meerdere behandelingen nodig om tot een optimaal resultaat te komen. 

Het eerste resultaat zal na ongeveer 2 - 4 weken zichtbaar zijn, dan begint in het behandelde gebied een deel van de haren met haarwortel los te laten en onstaan er kale plekken. De behandeltijd per behandeling is afhankelijk van de behandelzone.

Is de behandeling geschikt elk huidtype?

De Diode Ice Laser is geschikt voor alle huidtypen van (I tm VI).  Waar voorheen het behandelen van donkere huidtypen, en het behandelen van licht blonde haargroei lastig of vrijwel onmogelijk was is dat met de Triple wave Diode Ice Laser geen enkel probleem. 


Voor permanente laser ontharing kun je dan ook heel het jaar terecht voor behandelingen. Wel adviseren wij tot 2 weken direct zonlicht en sauna te vermijden en tenminste 48 uur  producten, scrubs, bodylotions en andere cosmetica te vermijden. Is de behandeling pijnlijk?

Dankzij de innovatieve lasertechniek en de verkoelde Ice laser handstuk is comfortabel en pijnloos ontharen mogelijk met de Triple wave Diode ICE Laser . 

Behandeling is zeer efficiënt comfortabel en zeker pijnloos. De behandeltijd is afhankelijk van de behandelzone.

Hoeveel tijd zit er tussen de behandelingen?

De interval tijd tussen de behandelingen verschilt per behandelzone van 4 tot 6 weken en 6 tot 8 weken. 

Is er garantie op permanent ontharen?

Het is niet te garanderen dat er nooit meer haargroei zal terugkomen op de behandelde locatie, dit in verband met bijvoorbeeld hormoonveranderingen. 

Er kunnen namelijk ook weer nieuwe haarzakje ontwikkelen, dit komt vaker voor bij vrouwen dan bij mannen,  door bv. hormonale veranderingen,  zwangerschap, overgang of hormonaal disbalans. 

We kunnen dan ook geen 100% garantie geven op definitieve ontharings behandelingen. Het advies is dan ook een onderhoudsbehandeling om de terugkerende haartjes te verwijderen. Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, kunnen op dat moment ook niet behandeld worden. 

Voor- en nazorg

Voor- en nazorg laser behandeling 

Wanneer je kiest voor behandeling dan mag je voor de behandeling enkel nog scheren en niet meer epileren, harsen of waxen, zodat de haarzakjes niet beschadigd raken. Alleen dan kan het haarzakje bij het laseren echt vernietigd worden. 

Het te behandelen gebied dient het liefst 24 uur voor de behandeling of kan net voor de behandeling glad geschoren worden. Het advies is  om tijdens de sessie twee weken voor tot 2 weken na de laserbehandeling blootstelling aan direct  zonlicht en ook de zonnebank en sauna te vermijden. Ook is het belangrijk om de eerste 48 uur na behandeling geen producten, scrubs of cosmetics te gebruiken op het behandelde gebied.   
Liever nooit meer scheren, waxen of epileren?
Dan is 
permanente laserontharing voor jou dé oplossing.