Meso ReJuve


Mesotherapy vergroot de cellulaire activiteit, stimuleert nieuw collageen en elastine. De huid zal na een behandeling weer gehydrateerd, gevoed en stevig aanvoelen. 
Rejuvenated!

 

 


Wanneer de eerste tekenen zich tonen, zoals de fijne lijntjes, pigmentatie, verminderde volume en huidelasticiteit. Een Meso ReJuve skintherapy keert instant de tijd, verjongt de huid, vertraagt het verouderingsproces en geeft de huid weer volume en elasticiteit.

 


Naar behoefte van de huidconditie worden de vitaminen cocktails (mesoceuticals) op maat ingezet voor de mooiste resultaten.

De mesoceuticals, cocktails bestaande vitaminen, bioactieve stoffen, plantextract en hyaluron in combinatie met het effect van het needling , stimuleren de cellulaire activiteit in de huid. Hyaluron staat bijvoorbeeld bekend als actieve waterbinder en zorgt voor een optimale vochtbalans van uw huid.


Fronsrimpels Argireline behandeling 

Een diepe fronsrimpel kan een boze uitstraling geven en ouder doen lijken. De voorhoofd lijntjes ook en de fronsrimpels kunnen we verminderen met een Meso ReJuve behandeling en Argireline, deze zorgt namelijk voor een instant en long term huid ontspannend effect. Argireline is het natuurlijke alternatief voor Botox. Met behulp van een mesoapparaat (mesotherapy) en micro-injecties wordt de mesoceutical in de huid gebracht. 


Wanneer de eerste tekenen  van huid veranderingen zich tonen zal een meso ReJuve de tijd keren! Voor een gezonde stralende huid!