Meso Skin therapy


Zoals de tijd niet stil staat, veranderd de tijd ook onze huid. De volume en stevigheid in de huid wordt minder en fijne lijntjes beginnen zich meer te tonen. Het huidverouderingsproces begint en de collageenproductie en elasticiteit neemt geleidelijk af. Onze huid verliest daarmee haar volume en vitaliteit. 

Mesotherapie is een effectieve behandelmethode om het huidverouderingsproces te vertragen, de huidconditie te verbeteren, de huid te verjongen en in goede conditie te houden!

 

Meso skin therapy

Mesotherapie is een huidverbeteringsmethode die bestaat uit een procedure van needling en micro injecties, waarbij mesoceuticals, een hoge concentratie aan actieve werkstoffen en voedingsstoffen in de huid worden gebracht. Vitaminen en antioxidanten als A, C, amino acids en hyaluron hydrateren, verstevigen en boosten instant jouw huid.


Een meso behandeling zorgt voor een verbeterde bloedcirculatie en cellulaire activiteit. De huid wordt van binnenuit geactiveerd en gestimuleerd tot aanmaak van collageen. Collageen vormt en verbindt alsware ‘de bouwstenen’ van jouw huid en zorgt voor de stevigheid en volume. 

De mesoceuticals bestaande uit vitaminen, bioactieve stoffen, antioxidanten plantextracten en hyaluron in combinatie met het effect van needling , stimuleren de cellulaire activiteit in de huid. Hyaluron staat bijvoorbeeld bekend als actieve waterbinder en zorgt voor een optimale vochtbalans van uw huid. Naar behoefte van de huidconditie worden de behandelingen en de vitaminen cocktails aan mesoceuticals ingezet voor de mooiste resultaten.

 


Mesotherapy

MCCM Mesoceuticals

Mesoceuticals van MCCM Medical Cosmetics - Professionele huidverbeterende producten/mesoceuticals voor het effectief behandelen van huidproblemen en het verbeteren van de huidconditie.
MCCM is toegewijd tot het produceren van kwalitatief hoogstaande huidverzorgingsproducten met de beste ingrediënten in de juiste concentraties.


In Frankrijk werd in 1952 mesotherapie ontwikkeld door  Dr. Michel Pistor. Mesotherapie bestaat uit meerdere  mini-injecties van een cocktail dat bestaat uit plant extracten, vitamines, peptiden en actieve werkstoffen. Deze behandelmethode wordt jarenlang wereldwijd toegepast om huidverjonging te stimuleren en cellulite te reduceren. De laatste jaren krijgt deze effectieve behandelmethode steeds meer aandacht. Mesotherapy vergroot de cellulaire activiteit, stimuleert nieuw collageen en elasticiteit, wat leidt tot een verhoogde stevigheid, verbeterde teint en hydratatie van de huid.


Huidproblemen en - veranderingen zoals, pigmentatie, acne, littekentjes, rosacea een gevoelige, droge, doffe, vale huid en verminderde elasticiteit, fijne lijntjes, maar ook cellulite en striae, kunnen met Mesotherapy effectief worden behandeld en verbeterd.

 

✔️  Versteviging en volume
✔️  Verfijnt fijne lijntjes
✔️  Verminderd pigmentatie 
✔️  Onzuivere huid (acne)

✔️  Rosacea / Roodheid

✔️  Verfijnt grove poriën 
✔️  Verbetert Hydratatie (vochtarme huid)
✔️  Algehele huidverbetering 


Meso therapy

Meso therapy
Mesoceuticals / Meso therapy
Meso therapy

Een Meso ReJuve behandeling verbeterd jouw huid conditie en vertraagt het verouderingsproces. Blijf een stapje voor in het huidverouderings- en huidveranderingsproces en behandel preventief. Met een Meso Glow vitamine boost behoud je jouw huid gezond, jeugdig en stralend! Keep on Glowing!

 

Meso skintherapy kunnen we combineren met andere behandelmethode’s voor optimale mooie resultaten. Wil graag weten welke behandeling het beste is voor jouw huid?
Kies dan voor een Customized SkinImprovement. Aan de hand van een huidanalyse en diagnose zetten we de juiste behandeling in voor instant en optimaal mooi resultaat.

Voor een gezonde stralende huid!

 


-for a Youthful Glowing skin-