Meso Contour & Firm


Meso skintherapy Contour & Firm is een effectieve behandelmethode om de huidstructuur, de doorbloeding en de conditie van huid te verbeteren. 

 

 


Cellulite staat veelal bekend als ‘sinaasappelhuid’ . Het wordt veroorzaakt door een slechte doorbloeding en veranderingen in de huidstructuur, als ophopingen en verklevingen in de huid.  Met een meso contour&firm skin therapy kan de huidstructuur worden verbeterd en verstevigd. Na een meso skin therapy behandeling zal de huid weer steviger aanvoelen en er egaler en gladder uitzien.


Cellulite kunnen we effectief  aan pakken en verminderen met meso therapy. Actieve werkstoffen worden met micro injecties in de huid gebracht op het te behandelen gebied. Deze geven voeding en vitaminen aan de huid, verbeteren de bloedcirculatie en verstevigen het bindweefsel. Waardoor de huidstructuur verbetert, de huid steviger aanvoelt en er egaler en gladder uitziet.


Het verbeterde resultaat is instant zichtbaar. Na een behandeling zal je huid egaler en steviger aanvoelen. Voor meer resultaat aan versteviging en volume, combineren we de behandelmethode met vacuüm skintherapy.


Afhankelijk van de huidconditie en voor optimaal resultaat adviseren wij meerder behandelingen.Een behandelkuur zorgt voor een optimaal verbeterd resultaat. En met een touch up behandeling behoud je jouw huid in de verbeterde conditie!