PMU Lip Blush


Verzorgde lippen zonder ze telkens bij te hoeven werken met lippenstift of lippotlood? 

BeYouthful [S]PMU Lip Blush zorgen voor een frisse en levendige kleur op uw lippen. 


BeYouthful Lip Blush (SPMU) voor mooi verzorgde lippen op elk moment van de dag. Zijn je lippen asymmetrisch en wil je graag een mooie vorm laten creëren of juist wat smalle lippen optisch iets voller laten lijken?

Met BeYouthful Blush lips geven we de lippen een mooie zachte volle kleur zonder een duidelijke contour. 

Geen harde lijnen om de lippen, maar een poederachtige opvulling van de kleur. Dit oogt nog natuurlijk, zacht en geeft een mooie kleuring aan de lippen!

 


Bij kleurverlies en het vervagen van de contouren kunnen de lippen worden ingekleurd en een contour worden gecreëerd. Een pmu lip blush contour kan dan de oplossing bieden om je lippen juist weer een mooie contourlijn te geven.  Een lipcontour zal de lippen optisch weer gelijk maken en kan met een zachte schaduw overlopen in uw eigen lipkleur. 

BeYouthful Lip Blush 


We kunnen de volledige lippen in een gewenste tint kleuren met een full lips of blush pigmentatie. 

Een blush lip pigmentatie of full-lips pigmentatie zal altijd een transparantie houden; dit is namelijk nooit zo dekkend als een lipstick.

Wel geeft het een natuurlijke en zachte inkleuring van de lippen. Naar wens kan een lip pigmentatie mét of zonder duidelijke lipcontour worden gecreëerd.


 

Genezingsproces 


De semi permanente make-up pigmentatie zal na behandeling zorgen voor vervelling van de huid. Dit is hoort bij het genezingsproces. De meeste korstjes of velletjes zullen na gemiddeld 7 dagen verdwijnen. Het is belangrijk dat u niet aan de korstjes komt, zodat het mooi kan helen. Na 7 tot 10 dagen is het pigment op zijn lichtst. Het duurt gemiddeld 7 tot 9 weken voordat de uiteindelijke kleur optimaal zichtbaar is. De touchup nabehandeling plannen we dan ook na 9 weken.

 

Voor- Nazorg [S] PMU semi permanente make up 

Vooraf tijdens consult bespreken we de wensen en mogelijkheden. We nemen uitgebreid de voor- en nazorg en alle gegevens door, mochten er geen contraindicaties zijn, dan kunnen we informed consent, veilig en verantwoord gaan werken en kunnen jouw BeYouthful Blush lips daadwerkelijk worden gecreëerd! Indicaties waarbij [s]pmu micropigmentatie niet mogelijk is en een aantal voor- en nazorg instructies hier alvast te benoemen zijn de volgende;

  • Tijdens de zwangerschap of borstvoeding wordt deze behandeling afgeraden.
  • Tenminste 24 uur voor de behandeling cafeïne, drugs, alcohol en bloedverdunners te vermijden (bloedverdunnende medicijnen in overleg met uw arts).
  • Tenminste 24 uur voor de behandeling geen aspirine of ibuprofen, paracetamol mag wel en wordt ook aangeraden vooraf de behandeling te nemen.FAQ

Wanneer wordt een lip pigmentatie afgeraden?

Tijdens een intake nemen we alle gegevens en contra indicaties door.

Bij o.a. zwangerschap, patiënten met diabetes, hart-en vaatziekten, gebruik van bloedverdunners of een koortslip zetten we geen pmu. 

 

Hoe verzorg ik de lip pmu na behandeling?

De voor- en nazorg instructies worden tijdens het intakemoment besproken en krijg je schriftelijke mee. 

Na pmu behandeling dien je de huid zo droog mogelijk te houden. Geen gebruik van crèmes lotions of make-up, behalve de after care. Maar deze dient te worden gereinigd. Dit wordt tevens vaker aangeraden wanneer er meer wondvocht is na behandeling. Daarna kan de huid weer verzorgd worden met de aftercare.

Probeer overmatig transpireren door sporten te voorkomen tehminste de eerste 7 dagen en vermijd ook de sauna en zwembad tot 14 dagen. 

Kan ik pmu ook laten zetten in de zomerperiode?

Dat is mogelijk alleen dien je na behandeling tenminste 14 dagen blootstelling aan de zon of zonnebank wel te vermijden. Draag dan uit voorzorg bijvoorbeeld een zonnehoed of pet en vermijd blootstelling aan direct zonlicht. Uv straling heeft invloed op de pigmentvorming. We adviseren na volledige heling dan ook een zonnebrandcrème / lipbalm met tenminste SPF 30 of 50.

Hoelang duurt een lip blush pigmentatie?

Een lip pigmentatie behandeling duurt gemiddeld 1,5 tot 2 uur. De nabehandeling volgt na 2 maanden. Van het resultaat van een lip pigmentatie kun je gemiddeld 1,5 tot 2 jaar genieten. Een touch up zorgt dan weer voor het opfrissen van jouw kleur!


 

Blush lips 24/7 smudge en waterproof met semi permanente make-up lip pigmentatie

 


Wil jij graag mooi verzorgde lippen zonder ze telkens bij te hoeven werken met lippenstift of lippotlood?

BeYouthful [S]PMU Lip Blush zorgen voor een natuurlijke, frisse kleur op uw lippen.