Levering&retourbeleid


Levering

Op werkdagen voor 20:00u. besteld is binnen 1-2 verzonden en binnen 2-3 werkdagen in huis. Zodra je bestelling is verzonden ontvang je van ons een email met daarbij je trackingscode. Zo kun je jouw bestelling volgen om te zien wanneer en hoe laat het pakketje bij je thuis afgeleverd wordt. Wij versturen al onze pakketjes met PostNL

 

Afhalen

Het is mogelijk om je pakketje in plaats van te bezorgen zelf op te halen bij de salon. Zo betaal je geen verzendkosten. Tijdens het afrekenen kies je als verzendmethode: afhalen. Houd je mail in de gaten om te zien vanaf hoe laat je het pakketje op kan halen.

 

Verzendkosten

Bij elke bestelling vanaf  90,-  betaal je geen verzendkosten. Is je bestelling onder de 90,- euro betaal je 7,95 aan verzendkosten.

 

Bestelling retourneren

Niet blij met je ontvangen product(en)? Dat kan natuurlijk en willen we graag voor je oplossen. Wanneer het product ongebruikt en ongeopend is kan dit (goed verpakt) retour gestuurd worden.

 

Retour melden

Vergeet niet om het pakketje via een mailbericht retour te melden voor de snelste afhandeling. Melden retour>

Wij hebben de volgende gegevens nodig:

- E-mail

- Factuur/ ordernummer

- Bewijs van ontvangst/verzending


Ongebruikt en ongeopend

Zodra de retour bij ons binnen is wordt het door ons gecontroleerd of het inderdaad ongebruikt en ongeopend is. Wanneer de retour is geaccepteerd ontvang je hiervan een email. Wanneer het product geopend en/of gebruikt is wordt de retour afgewezen.


Retourtermijn

Je kunt een product retour zenden tot 14 dagen nadat je de bestelling binnen hebt gekregen. Nadat de bestelling retour is verwerkt ontvang je binnen enkele dagen een terug betaling. Heb je gekozen voor Klarna? Dan ontvang je binnen enkele dagen een nieuwe factuur van Klarna.


Retourkosten

De kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening. Zorg dat je het pakketje met trackingscode verzend zodat je het pakketje altijd kan volgen en het retour bewijs goed te bewaren. LET OP: Bewaar je verzendbewijs van je retour tot je retour volledig is verwerkt en terugbetaald. Zonder een geldig verzendbewijs van je retour kunnen wij geen onderzoek starten in het geval van een vermiste retourzending. Dat zal dus in dit geval betekenen dat we niet over kunnen gaan op een terugbetaling.

 

Het verzenden en verwerken van je retour kan tot 14 dagen duren. Je kan je terugbetaling verwachten binnen 5 werkdagen nadat we je retour hebben ontvangen en verwerkt. Alle terugbetalingen zullen verricht worden naar de betaalmethode die je hebt gebruikt om je order te betalen. Houd daarom altijd deze rekening of dit account in de gaten! 

 

Niet vergeten

Heb je een cadeautje gekregen bij je bestelling? Houdt er dan rekening mee dat deze ook retour gestuurd moet worden, wanneer je door het retourneren niet meer aan de minimale orderwaarde voldoet die aan het cadeautje verbonden is.