Carbon Peeling


De Carbon Peel is een effectieve behandelmethode voor de onzuivere vette huid. De Carbon Peeling voor een diepte reiniging van binnenuit en voor herstel en het weer in balans brengen van een onzuivere, vette (acné) huid.


Door een combinatie van lasertechnologie en carbon koolstof wordt het zuiveringsproces ingezet. Onzuiverheden en grove poriën zullen worden verminderd en de regulatie van de talgproductie verbeterd. 

Tevens zullen fijne lijntjes en pigmentatie worden verminderd. De Carbon Peel zorgt voor een verhoging van collageen productie en een algehele verbeterde huidconditie.  

 


 

Carbon Laser Peel & Purify 

De Carbon is verrijkt met vitaminen en mineralen en wordt op de gereinigde huid aangebracht. De carbon absorbeert de energie en warmte, die in diepere huidlaag wordt vrij gegeven. Het carbon verdampt en haalt onzuiverheden dieper in de huid naar boven. De regulatie van talgproductie en de al gehele huidconditie zal worden verbeterd.

 

De talgkliertjes worden tijdens het zuiveringsproces opgewarmd, overmatig talg en onzuiverheden kunnen de huid makkelijker verlaten, de productie van talg, onzuiverheden en grove poriën verminderen en de talgregulatie komt weer in balans. Tevens zal Propioni bacterie, die in veel gevallen voorkomt bij acne wordt geremt, hierdoor zullen puistjes verminderen en worden huidontstekingen bestreden en voorkomen. 

 


Waar het aan elasticiteit ontbreekt, wordt de huid tevens gestimuleerd tot aanmaak van collageen. Collageen is een eiwit dat een zeer belangrijk onderdeel vormt van het bindweefsel. Doormiddel van de warmte bouwt de huid collageen op. Zowel de opperhuid als het bindweefsel worden vernieuwd, waardoor de huid zichtbaar verbetert en verstevigd. 

 

Een Carbon Peeling wordt uitgevoerd met de Pico second Laser technologie. De energie van de Pico Second wordt vrijgegeven in de diepere lagen van de huid. De PicoSecond maakt gebruik van ‘picoseconden’ en heeft een zeer korte pulsduur, van het vrijgeven van energie, met hoge effectiviteit. Door het hoge vermogen zijn er snel goede behandelresultaten. Behandelingen zijn pijnloos en veilig in te zetten voor alle huidtypes. 

 

De Carbon Laser Peel & Purify is geschikt voor verbetering van ieder huidtype en bij diverse huidproblemen. Bij acne wordt de behandeling in kuurverband aangeraden de behandeling met een interval van elke 2 - 4 weken. 

 Peel & Purify skin therapy

 

  •  Vermindert talgproductie
  •  Verbetert talgregulatie
  •  Verfijnt grove poriën
  •  Verbetert huidconditie
  •  Vermindert onzuiverheden/ acne
  •  Vermindert pigmentatie
  •  Verbetert huidstructuur
  •  Stimuleert collageen productie


Nazorg 

Na de behandeling kan de huid lichte roodheid vertonen. Dit is een normale reactie die snel afneemt. Om een optimaal resultaat te bereiken adviseren we tot 2 weken na de behandeling zo min mogelijk contact met direct zonlicht. Bescherm je huid met minimaal factor 30 of 50. Make-up dragen wordt tenminste 24 uur na de behandeling afgeraden. 

 


Carbon Peel 
Skin Clear & Purify

Last van een vette onzuivere huid? Pigmentatie? Verlies van volume en elasticiteit? De Carbon Peel zorgt voor een diepe reiniging van een vette, onzuivere (acne) huid, verminderd pigmentvlekjes/littekentjes en fijne lijntjes. De Carbon Peel zorgt voor een verhoging van collageen productie en dus voor versteviging en een algehele verbeterde huidconditie.