Brow Vitamin Boost


De brow vitamine boost is een effectieve behandeling om de wenkbrauw haargroei weer 
te stimuleren en activeren.

Brow Vitamin Boost          69,- 

Brow Vitamin Boost


Volle wenkbrauwen daar houden we van! Goed gevormde volle wenkbrauwen definiëren je gezicht. Naast dat ze je gezicht meer karakter en expressie geven, zorgen ze er ook voor dat je er jonger uitziet.


Wenkbrauwen die je iets te enthousiast hebt geëpileerd, kunnen plekjes in zijn ontstaan waar geen haartjes meer groeien. En als we ouder worden, worden de wenkbrauwen vaak dunner.
Maar ook een tekort aan vitaminen, invloed van hormonen, diverse vormen van alopecia (haaruitval) of stress kunnen een oorzaak zijn van dunner wordende wenkbrauwen.

De Brow Vitamin Boost  is een effectieve behandeling om gezonde haargroei te stimuleren. De haarwortels worden geactiveerd door hair peptide en vitaminen cocktails die worden ingebracht met de dermapen, rondom de haarfollikels. 

De plek waar de juiste bouwstoffen nodig zijn, om de haarzakjes te activeren en te stimuleren tot het produceren van gezonde wenkbrauw haargroei.

De stoffen van de cocktail en het effect de dermapen, zorgen voor een sterk groei impuls, waarbij ook de bloedcirculatie extra wordt gestimuleerd.

Het effect na behandeling zijn vollere en dikkere haargroei van je natuurlijke wenkbrauwen.

Voor optimaal resultaat worden minimaal 3 behandelingen geadviseerd. En voor meer boost en effect zijn 6 tot 8 behandelingen aan te raden met een interval van 2 weken. Boost your Brows!