Miss Skin Glow & Huidverbetering

Gepubliceerd op 10 oktober 2019 om 10:10

Miss Grand Netherlands keeping up the skin Glow!

Voor een gezonde stralende huid!

Onlangs was Miss Margaretha bij ons in de salon voor een Skin Improvement, gericht op huidverbetering en om haar huid gezond en top conditie te houden! 

Miss Margaretha hebbben we leren kennen als een leuke, spontane jonge dame. Met een uitstraling en schoonheid waar je niet om heen kunt, staat zij goed geaard met haar beide benen op de grond. 

Dat haar leven en life style in een rap tempo is veranderd sinds haar eerste deelname aan de 

Miss Beauty of the Netherlands. Dat is een feit! Met de titel Miss Beauty of the Netherlands 2018 nam zij deel aan Miss Earth.


Miss skin Glow - Grand Netherlands 2019 is de titel die Margeretha nu met trots draagt!

Stralend en enthousiast vertelt ze over de leuke verhalen, die ze als Miss zoal heeft meegemaakt. En over wat ze allemaal op deze jonge leeftijd al heeft gezien van de wereld. 

Uit de verhalen hoor je haar drijfveer, empathie en moreel, die haar alleen nog maar mooier maken. 

 

Als Miss is Margeretha zich dan ook bewust van haar invloed, voor zover mogelijk, maar vooral ook haar bijdrage die zij kan leveren in deze wereld. Naast trots, is zij dan ook erg dankbaar en voelt zij zich bevoorrecht in haar positie.

Miss Grand Netherlands dus! En of daarmee nog niet genoeg is gezegd, is zij vandaag in het vliegtuig gestapt met bestemming Venezuela voor haar deelname aan Miss Grand International!

 Customized Skin Glow 

Huidanalyse

Elke huid is uniek, net als de huidbehoefte. Daarom starten we altijd met een goede huidanalyse.” Met onze Observ huidscan wordt het onzichtbare in de huid zichtbaar. Huidveranderingen - of problemen in diepere huidlagen worden zo goed in beeld gebracht en geanalyseerd. Aan de hand van deze informatie, stellen we een behandelplan op en zetten we resultaat gericht een behandeling in, waarmee we instant resultaat gaan boeken voor een mooie en gezonde Glow!Skin Glow treatment

 

Het liefst genieten we iedere dag van een skin Glow, maar wat onze huid nou eigenlijk precies nodig heeft? Natuurlijk kun je aan je huid vaak al zien hoe het ermee gaat. Een grauwe huid, donkere kringen, lijntjes, rimpels of acne zijn zichtbaar. Met huidveroudering ligt het net even iets anders, dat is namelijk niet iets dat binnen de een op de andere dag ontstaat. 

Met de huidscan wordt er een duidelijk beeld gegeven hoe het staat met de huidconditie in de diepere lagen van de huid die je met het blote oog niet kan zien. Een sneak preview van hoe de huid er over een aantal jaren zal uitzien. Zo is te zien hoe het staat met jouw huidgevoeligheid, elasticiteit, vochtgehalte, collageenpijl, de huidstructuur, grove poriën, pigmentatie en zonneschade. 

“Een jonge huid, zoals van Margeretha is nog goed gevoedt en vol collageen. Collageen is een onderdeel van het bindweefsel en vormt en verbindt alsware ‘’de bouwstenen van jouw huid’’. 
Dit zorgt voor stevigheid en volume van je huid. Echter neemt het collageen vanaf ongeveer je 25 levensjaar geleidelijk af. En dit wordt gemiddeld zichtbaar tussen je 35ste en 40ste levensjaar.” 

BeYouthful biedt hier de juiste Sustainable Instant Skin Improvement behandelingen. Zo blijf je een stapje voor en kunnen we op tijd preventief en gericht behandelingen inzetten. We stellen dan ook een Customized behandelplan op om jouw huidconditie goed te houden en het verouderingsproces te vertragen. 

 

Daarbij adviseren we natuurlijk de juiste home care in. De huidverbeterende Clean skin care van /skin regimen/ is plant based en gericht op het voeden, verbeteren en beschermen van de huid. Erg fijn voor de iets wat gevoelige huid van Margeretha, om clean skincare te gebruiken (zonder onnodige toevoegingen, die de huid vaak meer irriteren). Goed om de huid in topconditie te houden! Immers voorkomen altijd beter is dan genezen!


/skin regimen/ is een huidverbeterende lijn ontwikkeld voor de City skin, of terwijl de huid van de stedeling die dusdanig wordt blootgesteld aan factoren als UV straling, luchtverontreiniging en ook de invloed van een druk en veeleisende lifestyle. 
/skin regimen/ corrigeert de meest voorkomende tekenen van stress, verjongt en verbetert de huidstructuur. 


Van huidveroudering is nog geen sprake bij Margeretha, maar we kunnen wel zorgen voor een mooie skin Glow! Glow is altijd mooi en welkom!So here we Go! for that skin Glow! 

Skin Renewal 

De skin Glow treatment is een fijne behandeling met instant resultaat! Die we afsluiten met een healthy tea boost vol vitaminen en antioxidanten for the health & beauty inside! Na de behandeling begon de huid van Margeretha lichtelijk te vervellen (wat hoort bij het proces van versneld celvernieuwing), waarna haar huid heerlijk en zijde zacht aanvoelde! 
De Skin Improvement, het advies en de skin tips nam Margeretha van harte! Nu met haar /skin regimen/ “home care” pakket kan zij de komende periode haar huid goed voorzien van een dagelijkse vitaminen boost, hydratatie en bescherming. 

Na de Miss Grand International gaan we weer een stapje verder met Skin Improvements by BeYouthful om haar huid na deze zonnige periode weer te boosten en in balans te brengen. Alvast weer goed geboost, winter-proof en Skin Improved! 
Heel veel succes Margaretha met jouw deelname aan Miss Grand International in Venezuela! 

Just keep on Glowing!


Wil jij graag weten hoe jouw huidconditie ervoor staat? En of jouw huid behoefte heeft aan een extra antioxidanten boost? Of welke behandeling het beste is voor jouw huid? Na een huidanalyse zetten we gericht een behandeling in voor het beste resultaat of combineren we de juiste behandelingen ter verbetering van jouw huidconditie, het vertragen van het verouderingsproces en behoud van een gezonde en stralende huid!

 

Plan dan snel een afspraak for that skin Glow!

BeYouthful