Led therapy


LED-licht-therapie is een effectieve behandelmethode voor huidverjonging en algemene huidverbetering.

Met Led therapie zijn huidverslapping, fijne lijnen, grove poriën, zonneschade goed te behandelen. 
Het verbetert de huidstructuur en het stimuleert de doorbloeding.

 

 


LED (Light Emitting Diode) therapy verbetert de huidstructuur en het stimuleert de doorbloeding en aanmaak van nieuwe cellen.

Effectief voor de behandeling van pigmentvlekken, zonlichtbeschadigingen, wondjes, huidverslapping en huidveroudering.

LED licht therapy is een aanvulling op onze behandelingen. Deze wordt gecombineerd met een andere huidverbeterende behandelingen, voor een versneld huid herstel en ingezet ter verbetering van de wondgenezing na een behandeling na een skintherapy .

 
Led therapy 

✔️ Bevordert de collageenproductie
✔️ Bestrijdt de bacteriën die acne veroorzaken
✔️ Bevordert natuurlijke cellulaire activiteit van de huid
✔️ Verbetert huidstevigheid en elasticiteit
✔️ Reduceert rimpels
✔️ Vermindert hyperpigmentatie en grove poriën 
✔️ Bevordert de wondheling
✔️ Bevordert de lokale bloedcirculatie


Hoe werkt Led licht therapy?

De verschillende golflengtes, in verschillende kleuren, werken bij verschillende huidproblemen. Het licht dringt door in de huid en stimuleert daar vernieuwing van cellen, waardoor de huid steviger, soepeler en elastischer wordt. Door het combineren van diverse golflengtes kunnen meerdere processen in de huid tegelijk worden beïnvloed.
Rood licht komt wat dieper in de huid en werkt huid verbeterend. Deze golflengte stimuleert de productie van de fibroblasten (belangrijke cel van het bindweefsel) bij de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid strakker en voller wordt. 

De huidstructuur verbetert en de doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd. 

Het wit en blauw licht komt het minst diep in de huid en werkt vooral oppervlakkig. Deze golflengte wordt ingezet bij acne en verbetert de huid door het creëren van zuurstof op de juiste diepte waardoor de Propioni  bacterie (die in veel gevallen voorkomt bij acne) vernietigd wordt. Hierdoor zullen puistjes en roodheden verminderen en worden huidontstekingen bestreden en/of voorkomen.


Led licht therapy zetten we dan ook in na eenmeso hair therapy. Led licht met een golf lengte van 670 nm wordt geabsorbeerd door de haarwortelcellen, dit zorgt voor stimulatie van celgroei en verhoogde activiteit in de cel. LED licht therapie helpt het haarverlies te verminderen en nieuwe haargroei te stimuleren. Het stimuleert de microcirculatie, de zuurstofvoorziening en het celmetabolisme. Naast huidverjonging en totale algemene huidverbetering is LED ook geschikt om de Propioni bacterie (die in veel gevallen voorkomt bij acne) te remmen en om huidontstekingen en roodheid te bestrijden. LED Therapie  is geschikt voor  alle huidtypen en is ook een op zichzelf staande effectieve skin therapie. Voor optimaal resultaat adviseren wij de behandeling een aantal keer te herhalen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de huidconditie.

 


Led skin therapy combineren we met andere behandelmethode’s voor optimale mooie resultaten, maar kan alleen ingezet worden skin therapy ter bevordering van de huidconditie. Wil graag je huid verbeteren en het beste resultaat behalen?
Kies dan voor een Customized SkinImprovement. Aan de hand van een huidanalyse en diagnose zetten we dan juiste behandeling en combineren behandelmethode’s voor instant en optimaal mooi resultaat. Voor een gezonde stralende huid!