Rf skin therapy


Doormiddel van RF therapy radiofrequentie golven worden de fibroblasten gestimuleerd tot aanmaak van collageen. De trillingen van de RF high frequency golven en pulsen in combinatie met led licht verwarmen de huid, ook in de dieper huidlagen waardoor de fibroblasten worden gestimuleerd om extra collageen aan te maken, wat leidt tot een verbeterde elasticiteit en versteviging van de huid.

 


De huid veroudert als gevolg van een natuurlijk, biologisch proces maar ook door, stress, levensstijl en medicijngebruik en externe factoren als blootstelling aan UV straling, pollution, luchtvervuiling. Naarmate we ouder worden neemt ook de celdeling af. Als gevolg hiervan stagneert de natuurlijk vochtregulatie, vermindert de elasticiteit en neemt de collageenproductie af. Collageen zorgt voor de stevigheid en volume van de huid. Elk jaar verliezen we 1% van ons natuurlijke collageen. Dit resulteert in een verslapte huid met verminderde elasticiteit, veranderde huid textuur, lijntjes en rimpels.  


RF therapy stimuleert de aanmaak van collageen, stimuleert de doorbloeding en het bindweefsel dieper in de huid. De huid zal hierdoor zichtbaar steviger en gehydrateerd worden. Daarnaast zal de celdeling versnellen en de huidstructuur verbeteren, wat resulteert in een gezonde stralende huid! 


Voordelen 

✔️ ReJuvenate 
✔️ Stimuleert aanmaak collageen 
✔️ Verbetert huidconditie 
✔️ Verfijnt rimpels en lijntjes 
✔️ Geen down time 


Nazorg

De huid kan na behandelen iets rood zijn. Na genoegen is er weinig tot geen downtime. Vermijd 2 dagen na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht. Indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 - 50 op de huid. Wacht daarnaast met het gebruik van make-up tot gedurende 24 uur na de behandeling.


Rf skin therapy combineren we met andere behandelmethode’s voor optimale mooie resultaten, maar kan alleen ingezet worden skin therapy ter bevordering van de huidconditie. Wil graag je huid verbeteren en het beste resultaat behalen?
Kies dan voor een Customized SkinImprovement. Aan de hand van een huidanalyse en diagnose zetten we dan juiste behandeling en combineren behandelmethode’s voor instant en optimaal mooi resultaat. Voor een gezonde stralende huid!