Meso Volume


Meso Hyaluron Volume 

Om het gezicht een voller en jeugdiger karakter te geven, is hyaluron de Key! Hyaluron is namelijk een krachtige vochtbinder die zorgt voor optimale hydratatie en zorgt voor een instant opvullend effect van fijne lijntjes. 

 


Meso hyaluron volume

Een meso hyaluron volume behandeling vult instant de diepere en fijne lijntjes in de huid op. Diepere rimpels zullen verminderen en zachter worden, fijne lijntjes zullen verdwijnen. Tevens zal de huidconditie en cel regeneratie worden bevordert.


De tijd kan zo worden gekeerd en het verouderingsproces vertraagd, met een meso hyaluron volume behandeling. Fijne lijntjes worden instant zichtbaar verminderd en de huidconditie en cel regeneratie zal worden bevorderd.


Gezichtsexpressie is een belangrijk onderdeel in onze communicatie. Expressie geeft je gezicht karakter en siert je uitstraling. Gezichtsuitdrukkingen zoals het lachen en fronsen doen we veel. Deze gezichtsexpressies kunnen zorgen voor blijvend zichtbare lijntjes. De ouder wordende huid verliest namelijk haar elasticiteit.De lijnen die achter blijven, kunnen een vermoeide uitstraling geven. Ook verliezen de lippen naarmate we ouder worden hun volume en contouren.Hyaluron 

Hyaluron is een krachtige vochtbinder. Hyaluron is een lichaamseigen stof die veel vocht kan aantrekken en binden, tot wel honderden keren het eigen gewicht. Het ingrediënt wordt daarom ook veel in producten als moisturizer gebruikt. Hyaluron geeft je huid een hydratatie boost en zorgt voor een instant opvullend effect van fijne lijntjes. 


Lip lijntjes marionetlijnen

Verticale liplijntjes staan ook wel bekend als de rokerslijntjes. Deze verticale lijntjes ontstaan tevens doordat de bloedtoevoer naar de huid vermindert. De neuslippenplooi en ook de marionetlijnen van de mondhoeken worden veelal dieper naar mate we ouder worden. Dit kan een vermoeid en zorgelijke uitstraling geven. 

Fronsrimpels Argireline behandeling 

Een diepe fronsrimpel kan een boze uitstraling geven en ouder doen lijken. De voorhoofd lijntjes ook en de fronsrimpels kunnen we verminderen met een Meso ReJuve behandeling en Argireline, deze zorgt namelijk voor een instant en long term huid ontspannend effect. Argireline is het natuurlijke alternatief voor Botox. Met behulp van een mesoapparaat (mesotherapy) en micro-injecties wordt de mesoceutical in de huid gebracht. 


Een meso hyaluron volume behandeling vult instant de diepere en fijne lijntjes in de huid op. Diepere rimpels zullen verminderen en zachter worden, fijne lijntjes zullen verdwijnen. Tevens zal de huidconditie en cel regeneratie worden bevordert. Voor instant volume en versteviging en definiëren van de huid. 


Meso LIP VOLUME 


Om het gezicht en de lippen een voller en jeugdiger karakter te geven, is hyaluron de Key! Hyaluron is namelijk een krachtige vochtbinder en zorgt voor optimale hydratatie.

 


Naar mate we ouder worden verliezen de lippen hun volume en contouren. Een meso hyaluron Lip volume behandeling geeft de lippen een hydratatie boost en zorgt voor meer volume van de lippen. Voor instant volume en versteviging en definiëren van de lippen.


Meso Hyaluron Volume 

Met behulp van een meso device wordt de pure hyaluron doormiddel van micro injecties in de huid gebracht.  Hyaluron is puur en biologisch afbreekbaar,  deze wordt dan ook door het lichaamseigen enzym geleidelijk weer afgebroken. Het resultaat houdt gemidddeld 4 tot 6 maanden aan.

Behande zones

Lipvolume - Liplijnen  - Marionetlijnen - Neuslippenplooi


Tijdens een consult vooraf de behandeling bespreken we de wensen en mogelijkheden. We nemen alle gegevens door, de voor- en nazorg, de contra-indicaties en indicaties waarbij we behandeling afraden. Om vast enkele voorzorgsmaatregelen te benoemen;

24 uur voor de behandeling niet zonnen, geen zonnebank en geen alcohol nuttigen. Neem vanaf een week voor de behandeling geen ibuprofen, aspirine, vitamine E of visolietabletten in. Deze middelen kunnen het bloed verdunnen en sneller blauwe plekken doen ontstaan. 

 

NA DE BEHANDELING 

Na behandeling kunnen reacties optreden zoals zwelling, roodheid, jeuk, verkleuring en gevoeligheid. Deze zijn van tijdelijke aard en verdwijnen doorgaan  binnen 2 tot 7 dagen. 


Om het gezicht een voller en jeugdiger karakter te geven, is hyaluron de Key! Voor een gezonde stralende huid! Plan hier een afspraak voor consult en behandeling.