Privacybeleid


BeYouthful Skin Improvement waarborgt jouw privacy en behandelt persoonsgegevens met uiterste zorg en respect. 

 

Persoonsgegevens 

Door gebruik te maken van óf door je aan te melden voor de diensten van BeYouthful hebben wij bepaalde informatie van je nodig. Persoonsgegevens en NAW-gegevens zijn nodig om een afspraak te maken en om worden uitsluitend gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. BeYouthful neemt de persoonlijke gegevens van de cliënt op in een beveiligd geautomatiseerde klantenbestand. 

 

Veiligheid 

BeYouthful Skin Improvement draagt zorg voor je persoonsgegevens. Wij zorgen ervoor dat onze systemen up-to-date en goed beveiligd zijn. Intern worden uw gegevens enkel ingezien door de betrokkene en verantwoordelijk persoon, voor een correcte afhandeling van uw behandeling en/of aankoop. 

Beyouthful verstrekt, verkoopt, of leent nóóit persoonsgegevens aan derden. Hieronder volgen nadere details met betrekking tot ons privacy beleid en veiligheid. 

 

Cookies 

BeYouthful gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op jouw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. Lees hier meer over; Wat zijn Cookies? De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en het gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld je voorkeursinstellingen. Hiermee kan onze website worden geoptimaliseerd. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. 

 

 

Rechten 

Je hebt het recht op transparante uitleg over je rechten en hoe wij met persoonsgegevens omgaan. In dit privacybeleid wordt uitgelegd welke gegevens wij verzamelen en hoe wij met deze gegevens omgaan. 

 

Recht op inzage 

Je hebt het recht op inzage van de gegevens die wij over jou beschikbaar hebben. 

 

Recht op correctie / wijziging 

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens te corrigeren als deze onjuist of verouderd zijn en/of ze te laten aanvullen indien ze onvolledig zijn. Gegevens inzien en wijzigen is mogelijk door een email te sturen naar info@beyouthful.nl of door uw wijziging via het contactformulier door te geven. 

 

Recht op beperking 

Je hebt het recht om beperking van de verwerking van je gegevens te verzoeken. Dit betekent dat wij je gegevens mogen bewaren, maar niet gebruiken. Je verzoek kun je indienen via info@beyouthful.nl of via het contactformulier. 

 

Recht om vergeten te worden/ verwijderen van gegevens 

Je hebt het recht tot verzoek om alle gegevens te verwijderen. 

 

Recht om bezwaar te maken 

Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van je gegevens als je het niet eens bent met de manier waarop wij persoonsgegevens verwerken. Heb je bezwaar? Neem dan contact met ons via  info@beyouthful.nl of via het contactformulier Wij lossen het graag gezamenlijk op. Echter heb je ook het recht om een klacht in te dienen. Je kunt je wenden met je klacht tot de Autoriteit Persoonsgegevens. 

 

Dank voor je vertrouwen in BeYouthful 

 

Mocht je met betrekking tot het  bovenstaande nog vragen hebben, neem dan contact op via info@beyouthful.nl  of via het contactformulier. 

 

 

Dit privacystatement kan door worden gewijzigd. Eventuele wijzigingen worden bekend gemaakt op deze pagina.