Meso Hyaluron Volume 

Om het gezicht een voller en jeugdiger karakter te geven, is hyaluron de Key! Hyaluron is namelijk een krachtige vochtbinder die zorgt voor optimale hydratatie en zorgt voor een instant opvullend effect van fijne lijntjes. 

Meso hyaluron volume

Een meso hyaluron volume behandeling vult instant de diepere en fijne lijntjes in de huid op. Diepere rimpels zullen verminderen en zachter worden, fijne lijntjes zullen verdwijnen. Tevens zal de huidconditie en cel regeneratie worden bevordert.

Gezichtsexpressie is een belangrijk onderdeel in onze communicatie. Expressie geeft je gezicht karakter en siert je uitstraling.  Gezichtsuitdrukkingen zoals het lachen en fronsen zijn gezichtsbewegingen die we veel maken. Deze gezichtsexpressies kunnen zorgen voor blijvend zichtbare lijntjes.

De ouder wordende huid verliest namelijk haar elasticiteit.  

De lijnen die achter blijven, kunnen een vermoeide uitstraling geven. Ook verliezen de lippen lipvolume naarmate we ouder worden hun volume en contouren

De tijd kan worden gekeerd en het verouderingsproces vertraagd, met een meso hyaluron volume behandeling worden fijne lijntjes instant zichtbaar verminderd en zal de huidconditie en cel regeneratie bevorderen.

Hyaluron 


Hyaluron is een krachtige vochtbinder. Hyaluron is een lichaamseigen stof die veel vocht kan aantrekken en binden, tot wel honderden keren het eigen gewicht. Het ingrediënt wordt daarom ook veel in producten als moisturizer gebruikt. Hyaluron geeft je huid een hydratatie boost en zorgt voor een instant opvullend effect van fijne lijntjes. Expresie lijntjes

Lip lijntjes, neuslippenplooi, marionetlijnen en fronsrimpels 

Naast het natuurlijk proces van huid veroudering worden huidveranderingen versneld door blootstelling aan zonlicht, pollution, luchtverontreiniging en schadelijke stoffen. Zonlicht UV-A straling breekt het collageen en elastine in het bindweefsel van de huid af. Dit versneld het huidveroudering proces en is dan ook de meest voorkomende oorzaak van huidveroudering. 


Door herhaalde bewegingen en expressie onstaan er lijntjes een rimpels in het gezicht, maar ook door factoren als de zwaartekracht en constante druk op de huid tijdens het slapen zullen rimpels onstaan.  Zo onstaan er in de diepere huidlaag groeven.
 

Fronsrimpels Argireline behandeling 


Een diepe fronsrimpel kan een boze uitstraling geven en ouder doen lijken. De voorhoofd lijntjes ook en de fronsrimpels kunnen we verminderen met een Meso ReJuve behandeling en Argireline, deze zorgt namelijk voor een instant en long term huid ontspannend effect. Argireline is het natuurlijke alternatief voor Botox.

Met behulp van een mesoapparaat (mesotherapy) en micro-injecties wordt de mesoceutical in de huid gebracht. 

 


Lip lijntjes marionetlijnen

Verticale liplijntjes staan ook wel bekend als de rokerslijntjes. Deze verticale lijntjes ontstaan tevens doordat de bloedtoevoer naar de huid vermindert. 

 

De neuslippenplooi en ook de marionetlijnen van de mondhoeken worden veelal dieper naar mate we ouder worden. Dit kan een vermoeid en zorgelijke uitstraling geven. Meso Hyaluron Volume 

Meso Hyaluron Volume 

Behandeling

Met behulp van de mesogun of pen (mesotherapy) wordt de hyaluron  in de huid gebracht. Het resultaat houdt gemidddeld 4 tot 6 maanden aan. De hyaluron volume filler is puur en biologisch afbreekbaar,  deze wordt dan ook door het lichaamseigen enzym geleidelijk weer afgebroken.  

 
Een meso hyaluron volume behandeling vult instant de diepere en fijne lijntjes in de huid op. Diepere rimpels zullen verminderen en zachter worden, fijne lijntjes zullen verdwijnen. Tevens zal de huidconditie en cel regeneratie worden bevordert. Voor instant volume en versteviging en definiëren van de huid. 


ZONES  (wij behandelen de volgende zone's) 

Lipvolume - Liplijnen  - Marionetlijnen - Neuslippenplooi
 - for a Youthful Glowing skin -


Meso LIP VOLUME 


Hyaluron is de Key! 

Om het gezicht en de lippen een voller en jeugdiger karakter te geven, is hyaluron de Key! Hyaluron is namelijk een krachtige vochtbinder en zorgt voor optimale hydratatie.
 
Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die veel vocht, tot wel honderden keren het eigen gewicht, kan aantrekken en binden. Voor een goede hydratatie en instant volume boost. 

Goed gehydrateerde lippen en volume geven een mooie en warme uitstraling. 

Met een Meso lip volume behandeling is het mogelijk om, de cupidoboog of de contouren van de lippen (lip lijnen) te accentueren, de volume en hydratatie van de lippen te verbeteren. 

 


Gezichtsuitdrukkingen zoals het lachen en het tuiten van de lippen, zijn gezichtsbewegingen die we veel maken en ook fijn vinden om te zien. 
Naar mate we ouder worden verliezen de lippen hun volume en contouren. Een meso hyaluron Lip volume behandeling geeft de lippen een hydratatie boost en zorgt voor een instant volume van de lippen. 
 

Voor instant volume en versteviging en definiëren. Om het gezicht een voller en jeugdiger karakter te geven, is hyaluron de key! 


Met behulp van de mesogun wordt de pure hyaluron doormiddel van  micro injecties ingebracht.  De hyaluron is puur en biologisch afbreekbaar,  deze wordt dan ook door het lichaamseigen enzym geleidelijk weer afgebroken.  
Het resultaat houdt gemidddeld 4 tot 6 maanden aan.

Vooraf de behandeling worden de wensen, mogelijkheden en contra-indicaties tijdens een intake doorgenomen. 

VOORZORG

24 uur voor de behandeling niet zonnen, geen zonnebank en geen alcohol nuttigen. Neem vanaf een week voor de behandeling geen ibuprofen, aspirine, vitamine E of visolietabletten in. Deze middelen kunnen het bloed verdunnen en sneller blauwe plekken doen ontstaan. 

NA DE BEHANDELING 

Na behandeling kunnen op de plaats van de injectie enkele reacties optreden zoals zwelling, roodheid, jeuk, verkleuring en gevoeligheid. Deze zijn van tijdelijke aard en verdwijnen doorgaan  binnen 2 tot 7 dagen. Meso Hyaluron Volume