Mesotherapy

Zoals de tijd niet stil staat, veranderd de tijd ook onze huid. De volume en stevigheid in de huid wordt minder en fijne lijntjes beginnen zich meer te tonen. Of terwijl, het huidverouderingsproces begint, en de collageenproductie en elastine neemt geleidelijk af. De huid verliest daarmee de elasticiteit, volume en vitaliteit. 

Mesotherapie is een effectieve behandelmethode om de huid te verjongen, te verbeteren en het huidverouderingsproces te vertragen. 
En werkt preventief om je huid in goede conditie te houden!

Meso skin therapy v.a.   89,-

Mesotherapie is een huidverbeteringsmethode die bestaat uit een procedure van microneedling. 
Micro-kanaaltjes in de huid worden opengezet, waarbij een cocktail hoge concentratie aan actieve stoffen (mesoceuticals) in de huid kan worden gesluisd. 

Vitaminen en antioxidanten als A, C, amino acids en hyaluron hydrateren, boosten en brengen de huid weer in balans. 

De huid wordt zo van binnenuit geactiveerd en gestimuleerd tot aanmaak van collageen en elastine. 

Collageen vormt en verbindt alsware ‘’de bouwstenen van jouw huid’’ en zorgt voor stevigheid en volume. Een meso behandeling zorgt er tevens voor dat de stofwisseling en bloedcirculatie worden gestimuleerd.


Zo wordt de huidstructuur verbeterd en krijgt je huid weer volume, stevigheid en een natuurlijke Glow!  


Mesoceuticals, vitamine cocktails van  MCCM Medical Cosmetics - Professionele huidverbetering producten tegen acne, droge huid, anti-aging, roodheid en pigmentatie. MCCM is toegewijd tot het produceren van kwalitatief hoogstaande huidverzorgingsproducten met de beste ingrediënten in de juiste sterktes. 
Huidproblemen en - veranderingen zoals, pigmentatie, acne, littekentjes, rosacea een gevoelige,  droge, doffe, vale huid en verminderde elasticiteit, volume en fijne lijntjes, maar ook cellulite en striae, kunnen effectief worden behandeld en verbeterd.

Naar behoefte van de huidconditie kunnen de behandelingen en de vitaminen cocktails (mesoceuticals) worden samengesteld voor de mooiste resultaten.


✔️  Rejuvenate / Huidverjonging
✔️  Versteviging en volume
✔️  Verfijnt fijne lijntjes
✔️  Anti Aging
✔️  Pigmentatie 
✔️  Onzuivere huid (acne)Acne

✔️  Rosacea / Roodheid

✔️  Verfijnt grove poriën 
✔️  Verbetert Hydratatie (vochtarme huid)
✔️  Preventief en behoud van goede huidconditie  
✔️  Glow (doffe, vale huid)
✔️  Algehele huidverbetering
✔️  Striae / littekens
✔️ Cellulite
✔️ Instant Skin Improvement 


Een mesotherapy behandeling zorgt voor instant en zichtbaar mooi resultaat. Voor optimaal resultaat bieden wij meso behandelingen in kuurverband van 4, 6 en 8 behandelingen aan tegen gereduceerd tarief.

Voor het behoud van het behaalde resultaat adviseren en bieden wij tevens onderhoudsbehandelingen.

 Sustainable Instant Skin Improvement 

BeYouthful

Dr. Michel Pistor ontwikkelde mesotherapie in Frankrijk in 1952, de werkwijze wordt wereldwijd toegepast om cellulitis te reduceren en huidverjonging te stimuleren. De laatste jaren krijgt deze effectieve behandelmethode steeds meer aandacht. 

Mesotherapie bestaat uit meerdere  mini-injecties van een cocktail dat bestaat uit plant extracten, homeopathische producten, vitamines of andere bioactieve stoffen.

Mesotherapy vergroot de cellulaire activiteit, stimuleert nieuw collageen, elastine en hyaluronzuur, dit alles leidt tot een verhoogde stevigheid, verbeterde kleur en hydratatie van de huid.

Meso Skin Therapy

Rejuve & Glow

Een cocktail aan vitaminen A, C, hyaluron en amino acids mesoceuticals stimuleren tot aanmaak van collageen en elastine. de huid structuur verfijnt, verbetert en herstelt.  De huid zal na een behandeling weer gehydrateerd, gevoed en stevig aanvoelen. Rejuvenate & Glow!

Firm & Cellulite 

Cellulite kunnen we effectief  aan pakken en verminderen met meso therapy. Actieve werkstoffen worden met micro injecties in de huid gebracht op het te behandelen gebied. De huidstructuur verbeterd en verstevigd. Na een meso skin therapy behandeling zal de huid weer steviger aanvoelen en er egaler en gladder uitzien.

Hair & Brow Boost

Een effectieve behandelmethode bij haarverlies, dun en vermoeide haargroei. Een cocktail aan groeifactoren, peptides en vitamines,  wordt door rond om de haarfollikels ingebracht. Het haarverlies wordt geremt en de haarzakjes worden geactiveerd om weer gezonde haren te produceren.

Get skin improved!