Mesotherapy

Zoals de tijd niet stil staat, veranderd de tijd ook onze huid. De volume en stevigheid in de huid wordt minder en fijne lijntjes beginnen zich meer te tonen. 

Het huidverouderingsproces begint en de collageenproductie en elasticiteit neemt geleidelijk af. Onze huid verliest daarmee haar volume en vitaliteit. 

Mesotherapie is een effectieve behandelmethode om je huid te verjongen, te verbeteren en in goede conditie te houden!

Mesotherapy

Mesotherapie is een huidverbeteringsmethode die bestaat uit een procedure van needling en micro injecties, waarbij mesoceuticals, een hoge concentratie aan actieve werkstoffen en voedingsstoffen in de huid worden gebracht. Vitaminen en antioxidanten als A, C, amino acids en hyaluron hydrateren, verstevigen en boosten instant jouw huid.


Een meso behandeling zorgt voor een verbeterde bloedcirculatie en cellulaire activiteit. De huid wordt van binnenuit geactiveerd en gestimuleerd tot aanmaak van collageen. Collageen vormt en verbindt alsware ‘de bouwstenen’ van jouw huid en zorgt voor de stevigheid en volume. 

De mesoceuticals bestaande uit vitaminen, bioactieve stoffen, antioxidanten plantextracten en hyaluron in combinatie met het effect van needling , stimuleren de cellulaire activiteit in de huid. Hyaluron staat bijvoorbeeld bekend als actieve waterbinder en zorgt voor een optimale vochtbalans van uw huid. Naar behoefte van de huidconditie worden de behandelingen en de vitaminen cocktails aan mesoceuticals ingezet voor de mooiste resultaten.


MCCM Mesoceuticals

Mesoceuticals van MCCM Medical Cosmetics - Professionele huidverbeterende producten/mesoceuticals voor het effectief behandelen van huidproblemen en het verbeteren van de huidconditie. MCCM is toegewijd tot het produceren van kwalitatief hoogstaande huidverzorgingsproducten met de beste ingrediënten in de juiste sterktes. Huidproblemen en - veranderingen zoals, pigmentatie, acne, littekentjes, rosacea een gevoelige, droge, doffe, vale huid en verminderde elasticiteit, volume en fijne lijntjes, maar ook cellulite en striae, kunnen met Mesotherapy effectief worden behandeld en verbeterd.


Skin Prevent therapy | Blijf een stapje voor in het huidverouderings- en huidveranderingsproces en behandel preventief. Met een Meso Glow vitamine boost behoud je jouw huid gezond, jeugdig en stralend! Keep on Glowing!

Voor het behoud en onderhoud van het behaalde resultaat adviseren en bieden wij tevens meso behandelingen in kuurverband van 4, 6 en 8 behandelingen aan tegen gereduceerd tarief.✔️  Rejuvenate / Huidverjonging
✔️  Versteviging en volume
✔️  Verfijnt fijne lijntjes
✔️  Verbeterd de huidstructuur 
✔️  Verminderd pigmentatie 
✔️  Onzuivere huid (acne)

✔️  Rosacea / Roodheid

✔️  Verfijnt grove poriën 
✔️  Verbetert Hydratatie (vochtarme huid)
✔️  Verzorgt een Glow (doffe, vale huid)
✔️  Algehele huidverbetering


In Frankrijk werd in 1952 mesotherapie ontwikkeld door  Dr. Michel Pistor. De behandelmethode wordt  jarenlang wereldwijd toegepast om huidverjonging te stimuleren en cellulitis te reduceren. De laatste jaren krijgt deze effectieve behandelmethode steeds meer aandacht. 

Mesotherapie bestaat uit meerdere  mini-injecties van een cocktail dat bestaat uit plant extracten, homeopathische producten, vitamines of andere bioactieve stoffen.

Mesotherapy vergroot de cellulaire activiteit, stimuleert nieuw collageen en elasticiteit, wat leidt tot een verhoogde stevigheid, verbeterde teint en hydratatie van de huid.

Meso Therapy

Rejuve & Glow

Een Meso ReJuve skintherapy keert de tijd, verjongt de huid, vertraagt het verouderingsproces en geeft de huid weer volume en elasticiteit.
Skin prevent therapy | Blijf een stapje voor in het huidverouderings- en behandel preventief. Met een Meso Glow vitamine boost behoud je jouw huid gezond, jeugdig en stralend! Keep on Glowing!

Firm & Cellulite 

Cellulite kunnen we effectief  aan pakken en verminderen met meso therapy. Actieve werkstoffen worden doormiddel van micro needling in de huid gebracht. De huidstructuur verbeterd en verstevigd en zal er egaler en gladder uitzien.

meso skin therapie

Meso Lift & Tight

Een effectieve behandelmethode voor meer contour en een strakkere kaaklijn.
Door het verslappen van de kaaklijn vervagen de contouren van je gezicht. 
Een strakke kaaklijn geeft het gezicht contour en een jeugdige uitstraling. 

mesotherapie microneedling
mesoceuticals