Brow lamination lift


Big Brows, Fluffy Brows, Bushy brows, Powder brows of juist een strakke Microblading look!

Brow trends have never been bigger! And Brow lamination keeps your Brows in control!

 

 


Brows in control! 

De nieuwste trend voor jouw wenkbrauwen mooi in shape is de Brow Lifting Lamination. Bij deze behandeling kunnen eigenwijze wenkbrauwhaartjes worden getemd. De wenkbrauwhaartjes worden in de gewenste richting geplaatst én op hun plek gehouden met een speciale lotion-formule’s. Je kunt met deze techniek een bushy look of fluffy brow creëren, maar ook een strakke microblading look! Hierdoor lijken je wenkbrauwen meteen veel voller en meer gedefinieerd. 


De Brow Lift behandeling 

Voorafgaand aan de eyebrow lift behandeling bespreken we jouw wensen en bekijken we welke look en wenkbrauwvorm het beste bij jouw gezicht past. Vervolgens worden de wenkbrauwen in de gewenste vorm gebracht. 

Door middel van verschillende lotions zorgen we ervoor dat de wenkbrauwharen de juiste richting op blijven staan en zo creëren we prachtige volle wenkbrauwen. 

 


Voor wie is Brow Lamination geschikt? 
Brow lamination is ideaal als je gekrulde, warrige of zeer eigenwijze wenkbrauwhaartjes hebt. Ook als je geen uren voor de spiegel wilt staan, maar wel die strakke of juist flufy, bushy of big brow look wilt, is deze behandeling zeer geschikt. 
Brow Lamination is niet geschikt als je hele dunne haartjes hebt, beschadigde huid of acne hebt in het gebied rondom de wenkbrauwen, na een gezichtspeeling, zwangerschap en/of borstvoeding.

 


NA DE BEHANDELING 

  • maak de wenkbrauwen niet nat de eerste 24 uur na de behandeling
  • gebruik geen wenkbrauw styling producten de eerste 24 uur na de behandeling
  • kam de haren niet tegen de groei in

Heb jij wenkbrauw haren die alle kanten uit groeien? Dan is de Brow lift ook wel wenkbrauw lift, brow lamination of fluffy brows genoemd de oplossing voor jou wenkbrauwen in control! 
Het resultaat van de eyebrow lamination blijft tot 8 weken zichtbaar.


We love to create your perfect Brows!

BeYouthful