Mesotherapy

Created with Sketch.

Mesotherapy is een duurzame methode om het huidverouderingproces te vertragen en de huidstructuur  te verbeteren. Huidveranderingen zoals, pigmentatie, acne, rosacea, een gevoelige, doffe, vale, verslapte huid kunnen effectief worden aangepakt.

Een cocktail aan vitamines, plantextracten en natuurlijke actieve werkstoffen worden, via open gezette micro kanaaltjes, in de huid gebracht. De celstofwisseling en de aanmaak van collageen, elasticiteit en vitaliteit, worden hierdoor gestimuleerd. De huid zal weer volume, stevigheid en een natuurlijke glow krijgen.

De behandelingen kunnen preventief worden ingezet om een goede conditie van de huid te behouden. We bieden de volgende behandelingen aan. 

Meso skin therapy    va.         89,-

BB Glow                      va.         89,-

MAC therapy                          129,-
Meso Hair therapy    va.         89,-

Mesotherapy kuur*

10% korting op een kuur van 4 behandelingen
15% korting op een kuur van 6 of 8 behandelingen 


Lees meer over Mesotherapy behandelingen

Meso Hair therapy

Created with Sketch.

Een bewezen effectieve behandelmethode bij haarverlies en dunner wordend haar. Het haarverlies wordt geremt en de haarzakjes worden geactiveerd om weer gezonde haren te produceren.


Mesotherapy kan bij verschillende vormen van haarverlies en dunner wordend haar als effectieve behandelmethode worden ingezet, wanneer er haarfollikels aanwezig zijn. 
Een cocktail aan antioxidanten, groeifactoren, peptides en vitamines,  wordt door een serie mini-injecties net onder de opperhuid, rond om de haarfollikels ingebracht. De plek waar de juiste bouwstoffen nodig zijn, om de haarfollikels te activeren en stimuleren tot het produceren van haar. De stoffen van de cocktail en het effect van het behandelen, zorgen voor een sterk groei impuls, waarbij ook de bloedcirculatie extra wordt gestimuleerd en de conditie van de hoofdhuid verbetert.


De mesoceuticals aan vitaminen en peptiden, activeren en stimuleren weer gezonde haargroei. De stoffen van de cocktail en het effect van het injecteren, zorgen voor een sterk groei impuls, waarbij ook de bloedcirculatie extra wordt gestimuleerd.

Een effectieve behandelmethode bij haarverlies, dun en vermoeide haargroei. Het haarverlies wordt geremt en de haarzakjes worden geactiveerd om weer gezonde haren te produceren.
Voort een behandeling plannen we eerst een intake, waarna de behandeling kan worden gestart. Voor optimaal resultaat raden we kuur van 6 tot 8 behandelingen, met een interval van 1 tot 2 weken. 


Meso Hair therapy         va.  €89,-

Mesotherapy kuur*

10% korting op een kuur van 4 behandelingen
15% korting op een kuur van 6 of 8 behandelingen 


Lees hier meer over Meso hairtherapy 

Urban Longevity Facial

Created with Sketch.

Kijk je in de spiegel en zie je een doffe, vale en gestreste huid? /skin regimen/ Longevity Facials corrigeren verouderingstekenen, voeden en beschermen jouw huid, tegen invloed als een snel en veeleisend lyfestyle en externe factoren als luchtverontreiniging en UV straling, waar “urban people” en de City skin, dusdanig aan blootgesteld wordt. 

Fast Living / Slow Aging


Na een huidanalyse en volgens behandelplan kan er naar behoefte telkens een andere boost worden gegeven om zo de huidconditie te blijven stimuleren en verbeteren.

Urban Longevity Facial treatment   79,-                                                        
Skin renew                                           89,-
Oxygen therapy

Created with Sketch.

Kun jouw huid wel een energie boost gebruiken? Oxygen therapy is gericht op huidverjonging en verbetering. Deze behandeling zorgt voor meer zuurstof in jouw huid en geeft je huid weer een flinke dosis energie.  Wat het nog meer voor je doet? Het geeft een liftend effect, volume en stevigheid. Het vermindert fijne lijntjes, pigmentvlekken, roodheid en onzuiverheden, wallen en donkere cirkels rondom de ogen.


Een instant boost voor een gezonde en natuurlijk stralende huid! 


Oxy Energize boost                        € 89,- 
Oxy Energize eye treatment          € 39,- 


*In kuurverband zal de behandeling optimaal werken om de huidconditie te verbeteren.

Browshaping / Microblading/Powder Brows

Created with Sketch.

Vergen jouw wenkbrauwen ook net iets teveel tijd in de ochtend? Zeg je potloden maar gedag, want je brows kunnen permanent in shape zijn! Prachtig volle wenkbrauwen liggen nu binnen handbereik. De plekjes waar je iets te enthousiast hebt geëpileerd, kunnen worden opgevuld of die arch (hoek) in de wenkbrauw die je niet hebt, kan voor jouw worden gecreëerd. 


Browshaping/Microblading/Powder brows SPMU

Browshaping Hairstrokes  full brow                299,-

Browshaping Arch (deels hoek en uiteinde)   199,-
Powderbrows                                                       349,-
Combi microblading/powderbrows.                379,-
Brow shaping treatment pré                                39,-


Lees meer over Browshaping art / microblading

BB Glow

Created with Sketch.

De BB skin Glow treatment geeft de huid een egale en stralende teint, zoals je dat misschien gewend bent van een BB cream. De huidstructuur wordt verbetert en grove poriën worden verfijnt. Maar ook oneffenheden en donkere kringen worden zichtbaar verminderd. 


Carbon Peel & Purify

Created with Sketch.

De Carbon Peel is een effectieve methode voor een diepe reiniging van de onzuivere (acne) huid en het weer in balans brengen van een vette huid. Deep skin  Cleanse | Door een combinatie van lasertechnologie en carbon koolstof wordt een zuiveringsproces voor een diepte reiniging ingezet. Met een Carbon Peeling kunnen tevens lijntjes, grove poriën, pigmentatie en acne littekentjes worden verminderd. 

  •  Verminderen van talgproductie
  •  Verfijnen van grove poriën
  •  Verhogen van collageenproductie
  •  Verbetering van huidstructuur
  •  Verminderen van fijne lijntjes
  •  Verminderen onzuiverheden/ acne 
  •  Versteviging door stimuleren van collageen 


Carbon Peel & Purify                 v.a 89,-

Skin Renewal

Created with Sketch.


Brengt jouw huid weer in balans en zorgt voor een betere opname van werkstoffen zowel tijdens als na de behandeling. 

De huid wordt versneld vernieuwd en verbeterd, terwijl de herstelperiode zeer kort is. Een effectieve en fijne behandeling voor  een gezonde en stralende huid!

Pigment therapy & Prevention

Created with Sketch.

De PicoSecond laser technologie biedt een effectieve en veilig methode om pigmentvlekken te behandelen. De pico laser produceert korte lichtpulsen van slechts een picoseconde.
Door deze korte maar krachtige lichtpuls, worden pigmentdeeltjes vergruist in minuscule delen. Het lichaam kan deze nu zelf makkelijk afvoeren.

Voordat huidveranderingen als pigment met het oog zichtbaar zijn, vormt zich deze al wel in huid. Door een huidcheck skinanalyse wordt jouw huid  geanalyseerd in beeld gebracht, zodat je exact op de hoogte bent waar het pigment zich al aan het vormen is en hoe het er voor staat met jouw huidconditie. Zo kun je preventief goed inspelen op huidveranderingen die nog niet zichtbaar zijn, maar al wel aanwezig zijn je huid. 

Pigment therapy & Prevention                 v.a 89,-

Essential Cleanse + Huid check ✔️

Created with Sketch.

Elke huid is uniek! Een goede huidanalyse is de basis van een behandelplan, voor een gezonde en stralende huid. 


Met onze Observ 520 huidanalyse scan  doen we een huid check en maken we het onzichtbare in jouw huid zichtbaar! Aan de hand van deze informatie stellen we behandelplan op gericht op het verbeteren van jouw huidconditie en het vertragen van het verouderingsproces.

✔️ontvangst met healthy antioxidanten tea
✔️huidcheck huidanalyse skin scan + advies en behandelplan gericht op huidverbetering
✔️ essentail cleanse (oppervlakte en diepte reiniging)
✔️hydraterende verzorging 

Een goede reiniging is de eerste essentiële stap voor een mooie huid! 

Deze behandeling zorgt ervoor dat je huid in een mum van tijd wordt gereinigd, opgefrist en gehydrateerd. Waarmee de huid tevens goed is voorbereid op skin improvements, huidverbeterende behandelingen die gericht zijn op het vertragen van het huidverouderingsproces.


Essential Cleanse & Peel

Created with Sketch.

We starten met een huidcheck! Met onze Observ 520 huidanalyse skin scan  maken we het onzichtbare in jouw huid zichtbaar! Aan de hand van de verkregen informatie stellen we een custom made behandelplan op, gericht op het verbeteren van jouw huidconditie.


Essential Cleanse & Peel
✔️ontvangst met healthy tea/ vitaminen en antioxidanten boost for your beauty inside!
✔️huidcheck / huidanalyse skin scan + advies en behandelplan gericht op huidverbetering 
✔️enzym peeling
✔️ skin booster
✔️hydraterende crème 

Deze behandeling geeft jouw huid weer die nodige boost. Met een milde enzym peeling worden de dode huidcellen verwijderd,  waarna de actieve werkstoffen van de skin booster beter zullen worden opgenomen door de huid. 

Na deze behandeling voelt je huid heerlijk zacht en geboost!


Sustainable Instant 

Skin Improvement

Duurzame behandelmethodes gericht op vertragen van het huidverouderingsproces. 

Op basis van de huidanalyse en de huidconditie zal er een skin Improvement worden ingezet om jouw huidconditie te verbeteren en weer in balans te brengen.


- for a Youthful Glowing skin -


Skin | Brow | Hair Improvements

Micropigmentatie 

Microblading / Powderbrows / Browshading

Hairstrokes / microblading                    299,-
Powder Brows                                          349,-
Combi Hairstrokes / Powder Brows     379,-
Browshaping Arch 
(hoek + uiteinde)                                      199,-
Brow shaping pré + intake                        39,-
*Behandeling is inclusief intake + touch up

Hair Improvements 

Meso Hair therapy
Meso Hair Boost                                      149,-      
Meso Hair Boost (local)                             89,-
Brow Vitamin Boost                                   69,- 

Skin Improvements

Urban Longevity  Facials                          79,-       
Skin Renewal treatment                           89,-
Guasha skin therapy                                 79,-
Guasha therapy                                          89,-

Meso Skin therapy                                     
Meso Glow                                                    89,-
Gelaat + hals                                              129,-
Gelaat + hals + decolleté                         139,-

Meso ReJuve                                             129,-
Gelaat + hals                                              139,-
Gelaat + hals + decolleté                         149,-

BB Glow                                                        89,-
Gelaat + hals                                              119,-
Gelaat + hals + decolleté                         129,-

Oxygen skin therapy              
Oxygen Energize Boost                             89,-
Oxygen Energize eyetreatment                39,-

Carbon Peel & Purify
Peel & Purify                                                89,-
Gelaat + hals.                                            119,- 
Gelaat + hals + decolleté                        129,-


Pigment therapy & Prevention        
Pigment therapy                                  v.a 89,- 

Essentials
Essential Cleanse + huidcheck               49,-
Essential Cleanse&Peel + huidcheck     59, -
Guasha skin therapy                                 79,-

Skin needling therapy                      
Skin therapy                                               119,-
Gelaat + hals                                              129,-
Gelaat + hals + decolleté                          139,-

Meso Contour &  Cellulite therapy
Meso Contour & Cellulite                          129,-
Meso Firm & Contour                          v.a 149,-

- for a Youthful Glowing skin -


*Huidcheck Observ skinscan kosteloos icm een behandeling
*Led therapy kosteloos i.c.m skin improvements

Glowing Skin Kuur
10% korting op een kuur van 4 behandelingen
15% korting op een kuur van 6 of 8* behandelingen
+ gratis *Skin improved home care pakket t.w.v 110,- euro
          
Jouw huid heeft voor ons geen geheimen meer!


BeYouthful

Sustainable Instant Skin Improvement 

- for a Youthful Glowing skin -

Voor jouw huidanalyse en advies op maat!