Het Beauty Instituut


 

for You Bride to be

and all your professional beauty, glam, make-up & lashesBride to Be


Door de jaren heen heeft Lisan van Het Beauty Instituut voor veel bruiden de visagie en hairstyling mogen verzorgen, zowel binnen als buiten Nederland. 
Als ervaren professional bruidsstylist verzorgt zij met veel zorg aandacht en uitmuntende kwaliteit haar en visagie voor jouw als Bride to be!

 


Om jou als bruid to be volledig te ontzorgen, deelt Lisan al haar beauty tips en een checklist in de bridal guide. Altijd fijn om alles op het gebied van beauty voor jouw grote dag hier af te kunnen vinken! Daarbij krijg je een goodie bag voor de grote dag, met exact dezelfde materialen van jouw make up sessie, om zo nodig je make up nog even bij te kunnen werken.

Arrangementen 

Als Bride to be kun je  kiezen uit de bridal pakketten, Golden, Platinum en Diamond!


Beautiful make-up starts with a radiant Glowing skin!


Bridal skin Glow!

Kies je voor het Diamond bridal pakket dan wordt er een afspraak ingepland na proef make-up voor een huidanlalyse en een Customized Skin Improvement by Beyouthful. 

Aan de hand van deze huidanalyse geven we een sluitend advies over de juiste behandelingen en skin care producten om jouw huidconditie te verbeteren. Afhankelijk van de huidbehoefte en eventuele huidproblemen stellen we een behandelplan voor een behandelsessie met de juiste behandelmethode’s ter verbetering van jouw huidconditie. Voor een gezonde stralende huid

Na de huidanalyse plannen we het juiste moment van de resultaatgerichte behandeling. Voor een instant Glowing skin!

Love to see You soon!

BeYouthiful


Van natural basic tot full Glamour makeup

In overleg en geheel naar wens wordt voor jou een natural of all glamour look gecreëerd!

Met Lashes als personal signiture van Lisan, zijn de luxury lashes uit de wimperlijn van Het Beautyinstituut, wimpers die je ogen letterlijk laten spreken en maken jouw look dan ook helemaal af!

 

Wil je zelf graag de make-up look je eigen maken? Of wil je graag een pro in make-up worden? 
Lisan deelt graag haar beauty skills met jou tijdens een volledig verzorgde masterclass. 


Ready to save the date?!

Wil je graag alles op het gebied van Beauty compleet verzorgd en geregeld hebben voor jouw grote dag? Plan dan vast jouw Date bij het Beautyinstituut en vink het kopje Beauty alvast van je checklist!

En met de Bridal Guide en een handige checklist ben je volledig ontzorgt over alles omtrent beauty voor jouw trouwdag! Bijna een must en zeker handig en fijn als je deze ook allemaal kunt afvinken!