Skin Improved for 2 !


Samen kiezen voor huidverbetering? Gezellig en verstandig!

Zo blijf je een stapje voor in het huidveranderingsproces.

SkinImprovements

De eerste stap naar jouw verbeterde huidconditie. Door de juiste behandelingen en skincare in te zetten,  behouden we jouw huid in gezonde conditie. 

Beauty cocktails en -shots for inside & out gericht op verbeteren van de huidconditie, worden customized ingezet aan de hand van de informatie verkregen uit jouw huidscan analyse.

Skin Glow / BB Glow for 2!


 159,-

✔️ Ontvangst  beauty antioxidanten boost 
       for your beauty inside!
✔️ huidanalyse l skin scan l  Observe 520 
✔️ Essential Cleanse 
✔️ Glow Boost - vitaminen, antioxidant
✔️ Afsluitend aftercare verzorging en een healthy tea Een meso rejuve behandeling keert de tijd, verbeterd de huidconditie en vertraagt het verouderingsproces!

Wanneer de eerste tekenen zich tonen, zoals de fijne lijntjes, pigmentatie plekken en verminderde huidelasticiteit en volume. Zorgt een meso skin therapy behandeling voor instant zichtbaar resultaat. De behandeling stimuleert de collageenproductie en geeft de huid weer volume en elasticiteit. 

Skin Prevent therapy | Blijf een stapje voor in het huidverouderings- en huidveranderingsproces en behandel preventief. Met een Meso Glow vitamine boost behoud je jouw huid gezond, jeugdig en stralend! Keep on Glowing!

Voor optimaal resultaat bieden wij meso behandelingen in kuurverband van 4, 6 en 8 behandelingen aan tegen gereduceerd tarief. En voor het behoud van het behaalde resultaat adviseren en bieden wij tevens onderhoudsbehandelingen, om zo jouw huid mooi en in gezonde conditie te behouden! 

Rejuve for 2! 


 199,-

✔️ Ontvangst met een beauty antioxidanten, vitaminen boost for your beauty inside!
✔️ intake/huidanalyse l skin scan l  Observ 520 
✔️ Essential Cleanse 
✔️ Meso Rejuve 
✔️Customized mesoceuticals - vitaminen, antioxidant en hyaluron acid 
✔️Essential bindweefsel massage
✔️Afsluitend aftercare verzorging en een healthy tea