• [S]PMU Powder Brow & Microblading
  • Clean & Sustainable
  • Active & Plant-based SkinCare
  • Meso Skin & Meso Hair therapy

Antioxidanten de beautifiers voor een stralende huid!

Gepubliceerd op 1 mei 2020 om 10:10

Antioxidanten de Beautifiers voor een stralende huid!

Van binnenuit een mooie stralende huid!Antioxidanten de Beautifiers voor een stralende huid!

Een gezonde stralende huid, dat willen we allemaal. En dat begint van binnen uit, door te zorgen voor voldoende antioxidanten voor jouw beauty inside. Deze wonderstofjes, werken namelijk goed voor je gezondheid maar zijn ook geweldig voor een mooie huid en gezond haar! Voor ons lichaam zijn antioxidanten van essentieel belang. 

“Voor onze huid werken ze als echte beautifiers!”


Antioxidanten

Er zijn vele antioxidanten te benoemen, maar de meest krachtige antioxidanten zijn vitamine A, C,  en E. Ze beschermen de cellen in je lichaam tegen vrije radicalen en geven je weerstand tegen ziektes. 

 

Ons lichaam heeft een eigen antioxidanten defensiesysteem dat overdadige vrije radicalen (moleculen die door je lichaam worden aangemaakt bij stofwisselingsprocessen) neutraliseert en ons beschermt tegen schade.

 

Door stress, UV-straling, luchtvervuiling en andere externe schadelijke factoren, zoals pesticiden en additieven, toevoegingen aan levensmiddelen en verzorgingsproducten, nemen het aantal vrije radicalen in je lichaam toe. 
De grote hoeveelheid vrije radicalen, kunnen dan niet meer worden geneutraliseerd en beschadigen de structuur van je huid en cellen. 


“Wanneer je onvoldoende antioxidanten in je lichaam hebt om de vrije radicalen te bestrijden, leidt dit tot weefsel en huidbeschadiging.’’

Je kunt je lichaamseigen defensiesysteem een handje helpen! Zorg ervoor dat je voldoende antioxidanten binnen krijgt. Door gevarieerd te eten haal je deze gewoon uit je voeding. Fruit, noten en bladgroenten zijn rijk aan antioxidanten. Voedingsstoffen en vitaminen uit natuurlijke, onbewerkte voeding worden dan ook het beste opgenomen door je lichaam.


“Antioxidanten zijn dus de bouwstenen voor een mooie stralende huid!’’

Ze herstellen je huidstructuur, werken ontstekingsremmend en houden je huid vitaal, mooi en gezond! Vitamine C  helpt jouw lichaam, onder andere, bij het afvoeren van gifstoffen en helpt je huid te beschermen en je huidstructuur te verbeteren. 

 

Vitamine E  beschermt, onder andere, de cellen en het weefsel. Vitamine E komt voor in plantaardige oliën en in plantaardige producten zoals granen, noten, zaden, groenten en fruit. Avocado bijvoorbeeld zit vol antioxidanten en is rijk aan vitamine E. Daarnaast bevat avocado veel voedingsvezels.
Vitamine A  verbeterd, onder andere, de huidstructuur, stimuleert de celdeling en zorgt voor aanmaak van collageen. Vitamine A (Bèta-caroteen) komt voor in (donker) groene bladgroente, zoals spinazie en in koolsoorten. Ook wortelen bevatten erg veel bèta-caroteen, net als  mango’s en mandarijnen.

Maak jezelf met regel een beautysmoothie! Met bijvoorbeeld bosbesssen, bramen, aardbeien en frambozen of avocado en bladgroenten. Deze zitten boordevol antioxidanten! Boost ook meteen je huid met een natuurlijk antioxidant fruitmasker, die je huid weer zal doen stralen! En verzorg je huid met natuurlijke oliën die vol zitten met antioxidanten en werken super hydraterend


Wil jij graag weten hoe jouw huidconditie ervoor staat? En of jouw huid behoefte heeft aan een extra antioxidanten boost? Of welke behandeling het beste is voor jouw huid? Na een huidanalyse zetten we gericht een behandeling in voor het beste resultaat of combineren we de juiste behandelingen ter verbetering van jouw huidconditie, het vertragen van het verouderingsproces en behoud van een gezonde en stralende huid!

 

Plan dan een afspraak and be Beautified!

BeYoutiful

 


BeBeautified!

BeYouthful«