Renew | Rewind | ReviveOfficieel niet essentieel. Maar wij weten natuurlijk hoe belangrijk het is om goed in je vel te zitten! 

BeYouthful Skin Improvements maken het verschil! 

It’s been to long! Een skin Improvement of therapy was voor lange periode helaas niet mogelijk. Nu is het dan bijna weer zover....
Hold on no longer! 
Time to Renew,  Rewind and Revive! 

Positive Health

Gezondheid is meer dan alleen de afwezigheid van ziekte. Kwaliteit van leven, levensenergie, geluksbeleving, zingeving, sociale verbinding en balans vormen gezamenlijk jouw welzijn. 

De focus op gezondheid, niet als doel opzich. Maar gezondheid als middel om vanuit je eigen kracht en veerkracht, te kunnen doen wat jouw leven betekenisvol maakt.


Voormalig huisarts en onderzoekster Machteld Huber, is de grondlegger van het concept Positieve gezondheid. Waarin gezondheid niet meer wordt gezien als de af- of aanwezigheid van ziekte. 


Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wanneer je mentaal en fysiek in balans bent, voel je je energiek en zit je goed in je vel!


Goed in je vel zitten is in van essentieel belang voor jouw well-being.
Positive Aging 

Lifestyle, gezondheid en schoonheid zijn nauw met elkaar verbonden. 
‘’Mooi van binnen is mooi van buiten en mooi van buiten werkt mooi naar binnen.’’ 
Lifestyle, self-care en skincare voor binnen en buiten, inside&out zijn van essentieel belang voor jouw gezondheid en schoonheid. 

Schoonheid is wat je uitstraalt en staat gelijk aan een gezonde, jeugdige en stralende huid. 

De uitzichtloze lockdowns, alle maatregelen, verlengingen en de gevolgen van dien brengen voor ons allen wat teweeg. Door langdurige spanning, angst en stress kunnen we te maken krijgen met de slopende effecten van het stress hormoon cortisol. Langdurige stress heeft vele negatieve effecten op onze gezondheid en onderdrukt ons immuunsysteem.


Plan dan ook zeker met regelmaat je #me-time en #selfcare momentjes in voor de nodige ontspanning! 


En je kunt je lichaamseigen defensiesysteem een handje helpen, door te zorgen voor voldoende opname van vitaminen en mineralen uit gezonde voeding en eventueel aangevuld met supplementen. 
Een boost aan antioxidanten en dan vooral vitamine C, maar ook het mineraal magnesium verlaagt het cortisol niveau en helpen de vrije radicalen in je lichaamscellen te bestrijden en voorkomen zo ook weefsel en huidbeschadiging.

Skin Improvements  

- for a skin afeccted by city life -

After work  therapy | Guasha therapy

Na een lange werkdag op kantoor of thuis in vaak niet de meest ideale omstandigheden, kan er behoorlijk wat spanning in je lichaam worden opgebouwd en opgeslagen. 
Een ontspannen Ghuasha therapy kan helpen om blokkades op te lossen.
 

Oxygen energize boost 

Stress, weinig slaap, een vale of doffe huid? Dan kan jouw huid wel een energize boost gebruiken!

Een Oxygen skin therapy zal jouw huid versneld weer voorzien van zuurstof en energie. De huidstructuur verfijnt, verbetert en je huid voelt weer stevig aan. 

- for a Youthful Glowing skin -

Check onze skin Improvements 
 Voor huidverbetering, huidanalyse, customized skin care, advies op maat en 
instant resultaat! 
 

| Skin therapy | Meso therapy | Hair therapy | Ghuasa therapy | 


.

We love to see You soon!


BeYouthful 
februari 22, 2021 - for a Youthful Glowing skin -


BeYouthful Skin Improvements

Plan hier een skin improvement