Miss Grand Netherlands
Keeping up her skin Glow!


Onlangs was Miss Margaretha bij ons in de salon voor een Skin Improvement by BeYouthful, gericht op huidverbetering en om de huid gezond en top conditie te houden!

Margaretha hebbben we leren kennen als een leuke, spontane jonge dame. Met een uitstraling en schoonheid waar je niet om heen kunt, staat zij goed geaard met haar 
beide benen op de grond.

Dat haar leven en life style in een rap tempo is veranderd sinds haar eerste deelname aan de verkiezing Miss Beauty of the Netherlands, is een feit! Met de titel Miss Beauty of the Netherlands 2018 nam zij deel aan Miss Earth.

Miss Grand Netherlands 2019 is de titel die Margaretha nu met trots draagt!

Stralend en enthousiast vertelt ze leuke verhalen, die ze als Miss zoal heeft meegemaakt. En over wat ze allemaal op deze jonge leeftijd al heeft gezien van de wereld. Uit de verhalen hoor je haar drijfveer, wat haar beweegt en ook haar moreel en empathie, die haar alleen nog maar mooier maken.
Als Miss is Margaretha zich dan ook bewust van haar invloed, maar ook de bijdrage die zij kan leveren aan deze wereld, voor zover dat mogelijk is. Naast trots, is zij dan ook erg dankbaar en voelt zij zich bevoorrecht in deze.


Miss Grand Netherlands dus! En of daarmee nog niet genoeg is gezegd, is zij gister het vliegtuig ingestapt met bestemming Venezuela voor haar deelname aan Miss Grand International!


Maar voor nu, nemen we je nu nog even mee terug in tijd! Afgelopen vrijdag stond er voor Margaretha namelijk even een Zen-momentje gepland in haar drukke schema, op advies van @beautybylisan en uitnodiging, voor een Skin Improvement by BeYouthful.

“Want in drukke tijden kunnen we wel wat extra vitaminen gebruiken!’’ 

“Elke huid is uniek! Daarom starten we altijd met een goede huidanalyse.”

Met de Observ 520 skin analyse doen we een huidcheck. Zo wordt het onzichtbare in de huid zichtbaar. Huidveranderingen – of problemen in diepere huidlagen worden zo goed in beeld gebracht. Waarop we preventief en gericht kunnen behandelen.

Aan de hand van de verkregen informatie, stellen we een behandelplan op en zetten we dus resultaat gericht een behandeling in, waarmee we instant resultaat gaan boeken voor een mooie en gezonde Glow!

“Een jonge huid, zoals de huid van Margaretha is nog goed gevoedt en vol collageen.”

Collageen is een onderdeel van het bindweefsel en vormt en verbindt alsware “de bouwstenen van jouw huid’’.

Dit zorgt voor stevigheid en volume van je huid. Echter neemt het collageen vanaf ongeveer je 25 levensjaar geleidelijk af. En dit wordt gemiddeld zichtbaar tussen je 35ste en 40ste levensjaar.

BeYouthful biedt hier de juiste Sustainable Instant Skin Improvement behandelingen om de huidconditie te verbeteren, de huid in goede conditie houden en preventief om het verouderingsproces te vertragen.

Daarbij zorgen de juiste ‘home care’ huidververzorgingsproducten, voor een optimaal resultaat. De huidverbeterende Clean skin care van /skin regimen/ is plant based en gericht op het voeden, verbeteren en beschermen van de huid.


“Erg fijn voor de iets wat gevoelige huid van Margaretha, om clean skincare te gebruiken (zonder onnodige toevoegingen, die de huid vaak meer irriteren). Goed om de huid in topconditie te houden! Immers voorkomen altijd beter is dan genezen!”

“Van huidveroudering is nog geen sprake bij Margaretha, maar we kunnen wel zorgen voor een mooie skin Glow! Ook niet dat ze deze perse nodig is, maar wat extra Glow is altijd mooi en welkom!”

So her we Go! Getting that skin Glow!

We gaan voor de Nano Glow boost – Deze Skin therapy behandeling zorgt voor een versnelde celvernieuwing. De dode huidcellen worden verwijderd en de huid wordt alsware gepolijst. Tevens zorgt deze behandeling ervoor dat de stofwisseling en bloedcirculatie worden gestimuleerd.

Daarbij wordt de huid voorzien van vitaminen en hyaluron, die met de meso pen in de huidlaag worden gebracht waar de cellen wordt gestimuleerd en geactiveerd tot aanmaak van collageen en elastine. Voor een algehele huidverbetering en gezonde, stralende huid.

Ook de werkstoffen van ‘home care’ producten zullen na deze behandeling weer beter worden opgenomen. Kortom een behandeling waarmee de huid wordt geboost, gehydrateert en weer in balans wordt gebracht.

“Zo wordt de huidstructuur verbeterd en krijgt de huid weer volume, stevigheid en een natuurlijke Glow!’’

/skinregimen/

/skin regimen/ is een huidverbeterende lijn ontwikkeld voor de City skin, of terwijl de huid van de stedeling die dusdanig wordt blootgesteld aan factoren als UV straling, luchtverontreiniging en ook de invloed van een druk en veeleisende lifestyle.

/skin regimen/ corrigeert de meest voorkomende tekenen van stress, verjongt en verbetert de huidstructuur.

”Het is een fijne behandeling met instant resultaat! Die we afsluiten met een healthy tea boost vol vitaminen en antioxidanten for the health & beauty inside!”


Na de behandeling begon de huid van Margaretha lichtelijk te vervellen (wat hoort bij het proces van versneld celvernieuwing), waarna haar huid heerlijk zacht aanvoelde! liet ze weten. De Skin Improvement, het advies en de skin tips nam Margaretha van harte!
Nu met haar /skin regimen/ “home care” pakket kan zij de komende periode haar huid goed voorzien van een dagelijkse vitaminen boost, hydratatie en bescherming.

Na de Miss Grand International gaan we weer een stapje verder met Skin Improvements by BeYouthful om haar huid na deze zonnige periode weer te boosten en in balans te brengen.
Alvast weer goed geboost, winter-proof en Skin Improved!
Keeping up your Glow! by BeYouthful
Heel veel succes Miss Margaretha met jouw deelname aan Miss Grand International in Venezuela!!


Just let your Beauty Glow inside & out! And Keep on Glowing!
BeYouthful @ BeautyfabrieQ by Studio Style
Your best friend in Beauty and Quality time!
Lees hier meer over de skin Glow behandeling. Wil jij ook graag gaan voor een Glowing skin? Of loop je nog onnodig rond met huidproblemen?  Plan dan jouw Skin Improvement en huidcheck by BeYouthful.
Wil je graag meer weten of advies? Vraag het de beautyspecialiste in onze salon.
Of stuur een pb/appje of mail!
info@beyouthful.nl