Urban Longevity Urban Longevity treatments corrigeren de meest voorkomende tekenen van stress, verjongt en verbetert de huidstructuur. 

Longevity Facials worden ‘custom made’  naar behoefte van de huidconditie ingezet, zo kan er telkens een andere boost worden gegeven om de huid te revitaliseren.
Urban Longevity  60 min.     € 79,-

/skin regimen/


Fast living / Slow aging

Naast lifestyle en voeding hebben externe factoren zoals; UV straling en luchtverontreiniging tevens effect op je huid.  Voor de City skin, ‘urban people’ stedelingen met een snel en veeleisende lystyle. 

De huid die dagelijks dusdanig wordt blootgesteld aan omgevingsfactoren, die onze huidbarrière kunnen beschadigen, biedt /skin regimen/ de juiste huidverbeterende verzorging, om de huid te voeden, te beschermen en stralend te houden!


skin renewal 

De skin renewal versnelt het proces van celvernieuwing. Een skin peeling op basis van AHA [Alpha hydroxy acid] zorgt voor een mooie, egale huid. Deze werkt door in diepere huidlagen, verwijdert meerdere lagen dode huidcellen in een behandeling, waardoor actieve werkstoffen van producten weer goed door de huid kunnen worden opgenomen. Zorgt voor een verbeterde talgregulatie, hydratatie en stimulatie van collageen en elastine, voor een algehele huidverbetering. 

Skin Renewal treatment             €89,-


Fast Living / Slow Aging

/ skin regimen / 

modern plant chemistry l innovatieve huidverzorging met een holistische benadering en bewezen doeltreffendheid op het vertragen van het huidverouderingsproces voor een zichtbaar stralende huid. 
De huidverbeterende producten bevatten de meest krachtige plantenextracten en tot 99% natuurlijke ingrediënten. Sustainable skin care l De producten en ampullen zijn duurzaam verpakt en de inhoud wordt optimaal beschermt, waardoor de houdbaarheid en belangrijker nog, de werkzaamheid van je product goed beschermd blijft.

Get Skin City proof!