Skin renewal

Brengt jouw huid weer in balans. De behandeling zorgt voor een betere opname van werkstoffen zowel tijdens als na de behandeling. 

De huid wordt versneld vernieuwd en verbeterd, terwijl de herstelperiode zeer kort is. Een effectieve en fijne behandeling voor  een gezonde en stralende huid!Skin renewal    60 min    89,- 

Tijdens deze behandeling wordt de huid als ware gepolijst. De dode huidcellen van de bovenste huidlaag worden verwijderd, waarna actieve werkstoffen weer goed kunnen worden opgenomen door de huid. Daarbij wordt de doorbloeding gestimuleerd waardoor de huid tevens wordt aangezet tot aanmaak van collageen. Dit zorgt voor celvernieuwing en versteviging van de huid.  
De huid voelt na de behandeling verfijnd, en goed gehydrateerd.


✔️ Vernieuwt huidcellen 

✔️ Verbetert de hydratatie 
✔️ Verbetert talgregulatie

✔️ Verbetert de huidstructuur
✔️ Huidverslapping/lijntjes
✔️ Doffe vale huid 
✔️ pigmentatie

✔️ Zonschade 

✔️ [Acne] littekensskin renewal 

Een skin renewal peeling op basis van AHA’s  [Alpha hydroxy acid] of bèta-hydroxyzuur BHA’s, en ook in combinatievorm, wordt gericht ingezet op het huidprobleem als, acne, pigmentatie of dehydratatie of couperose ter verbetering van de huidconditie.
Maar ook voor instant verbetering van de huidconditie bij huidverslaping en rimpels. 

De skin renewal werkt door in diepere huidlagen, versnelt het proces van celvernieuwing en verwijdert meerdere lagen dode huidcellen in een behandeling, waardoor actieve werkstoffen van producten weer goed door de huid kunnen worden opgenomen. 

Zorgt voor een verbeterde talgregulatie, hydratatie en stimulatie van collageen en elastine. voor een algehele huidverbetering. Voor een mooi, jeugdige en stralende huid.

Sustainable Instant Skin Improvement 

- for a Youthful Glowing skin - 

Book for your Skin Renewal