Powder Brows

Zeg je potloden maar gedag, want je brows kunnen permanent in shape! 


Met de powderbrow techniek wordt er een natuurlijk schaduw effect gecreëerd, waardoor de wenkbrauw in zijn geheel donkerder oogt en in gewenste vorm wordt gebracht.
Het effect is alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder/potlood hebt ingekleurd. 


Wil jij jou brows graag permanent in shape?

Powder Brows     299,-

Powder brows [SPMU]

Powder brows semi- permanente make up is een techniek waarbij er in de huid kleine puntjes worden gezet,  in tegenstelling tot microblading, waarbij hairstrokes of terwijl fijne lijntjes worden gecreëerd die alsware echte haartjes lijken. 

Powder brows techniek kan ook op verschillende manieren toegepast worden.

Zo kan je kiezen voor Ombré techniek. Met Ombré techniek is de aanzet van de wenkbrauwen iets lichter. De uiteinde van de wenkbrauwen worden donkerder. Zo is er een mooie overloop van kleuren in de wenkbrauw. Maar ook kunnen de beide technieken microblading en Powder brows worden gecombineerd. Dit geeft een mooi en natuurlijk effect. 


Met deze techniek van permanente make-up wordt op een heel subtiele wijze gepigmenteerd waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. De uiteindelijke kleur wordt altijd iets lichter dan in eerste instantie gezet. En het resultaat is semi- permanent. 

Na ongeveer 1,5 tot 2 jaar is het tijd voor een  opfrisbehandeling zodat je weer kan genieten van jouw brows in perfect shape!
De behandeling Tijdens het intakegesprek bespreken we jouw wensen en bekijken we of jouw huid geschikt is voor permanente make-up. We vinden het erg belangrijk om een eerlijk advies te geven over het te verwachten resultaat. Het kan voorkomen dat jouw huid niet geschikt is voor deze techniek bijvoorbeeld wanneer jouw huid erg dun is of je last hebt van huidproblemen.  


Aan de slag! We beginnen met het belangrijkste en meest tijdrovende onderdeel; het tekenen van de wenkbrauwen. Een natuurlijk resultaat staat bij ons voorop, vandaar dat we altijd rekening houden met de gezichtscontour, botstructuur en de groeirichting van de eigen wenkbrauw. Pas wanneer je tevreden bent beginnen we met de behandeling. 

Het eindresultaat is na twee weken zichtbaar. In de eerste dagen na de behandeling kunnen zich zichtbare korstjes vormen. Hierdoor lijken je wenkbrauwen de eerste dagen donkerder dan de kleur die is bepaald. Na twee weken zijn je wenkbrauwen volledig hersteld. Zes weken na je eerste behandeling kom je terug voor de nabehandeling waarin je wenkbrauwen tot in de puntjes worden geperfectioneerd.  


Wij werken wij met Phibrows toonaangevende, speciaal ontwikkelde pigmenten voor microblading. De pigmenten van Phibrows staan erom bekend dat ze niet verkleuren, niet uitlopen en 100% veilig zijn. 


In onze GGD Proof studio werken we volgens de richtlijnen met de GGD goedgekeurde pigmenten van Phibrow.