Powder Brows [S]PMU

Wakker worden met mooi gevormde wenkbrauwen?  

Met een pmu brow micropigmentatie behandeling creëren we voor jou de best passende wenkbrauw en behoren je wenkbrauwpotloden tot verleden tijd! 


Zeg je potloden maar gedag and say Hello to your Brows 24/7 on point!


Powder brows [S]PMU

Wenkbrauwen bepalen jouw gezichts expressie. Door ze extra te accentueren en goed in vorm te brengen geven ze meer karakter aan je gezicht. Powder Brow is een [s]pmu micropigmentatie techniek waarmee er semi-permanent een natuurlijk poeder, schaduw effect en brow shape wordt gecreëerd. 


Powder brows micropigmentatie is een  [s]pmu techniek, waarbij de wenkbrauwen worden ingeschaduwd met pigment, voor een natuurlijk ogend poedereffect. Alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd, maar dan semi permanent. Na 1,5 jaar gemiddeld is het tijd voor een opfrisbehandeling.


Powder brow / shading is in tegenstelling tot microblading, waarbij hairstrokes of terwijl fijne lijntjes worden gecreëerd, een powder/shading techniek waarbij er micro puntjes in de huid gepigmenteerd. Twee verschillende technieken voor een semi- blijvend mooi resultaat.

ombre powder brows pmu
powder brows ombre

De kracht van de wenkbrauw!

Wenkbrauwen geven een persoonlijke uitdrukking in je gezicht. Zo hebben de vorm, dikte en de kleur invloed op je uitstraling. En is er niet één wenkbrauwvorm die passend is voor ieder gezicht. 
Maar is net als ieder is ook elke wenkbrauw anders en uniek!
Wenkbrauwen kunnen je meer gezichts expressie geven. Door ze extra te accentueren en goed in vorm te brengen geven ze meer karakter aan je gezicht.

“Don’t underestimate the power of your Brows!’’


Iedere ochtend je wenkbrauwen intekenen om ze voller te laten lijken vergt vaak veel tijd. 
Brow micropigmentatie [s]pmu is een techniek om jouw wenkbrauwen semi-permanent vol en mooi in vorm te creëeren. Je kunt kiezen voor een powder brow, full shading, microblading (hairstrokes) of ombré techniek. We luisteren naar jouw wensen en kijken wat het beste bij jou past, voor de perfecte match van jou en jouw wenkbrauw! 

En wist je dat? volle wenkbrauwen je ook nog eens jonger kunnen laten lijken! 
Meer contrast in het gezicht wordt namelijk als jeugdiger gezien. 
So BeYouthful! En kies voor [s]pmu semi permanente make up wenkbrauwen. 
Met deze micropigmentatie behandeling creëren we voor jou de best passende wenkbrauw shape en behoren je wenkbrauwpotloden definitief tot verleden tijd! 

Powder Brows [s]pmu by BeYouthful Groningen

Tijd voor goed gedefinieerde wenkbrauwen dus! De beste passende wenkbrauwvorm wordt dan ook bepaald aan de hand van de vorm van je gezicht, je gezichtscontour en de natuurlijke haargroei van jouw wenkbrauwen.


Met de powder/shading techniek worden er micropuntjes in de huid gepigmenteerd, voor een mooi poeder effect, waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Deze [s]pmu techniek is geschikt voor elk huidtype. 

Het uiteindelijke resultaat is gemiddeld 40 - 60 % lichter, dan in eerste instantie gezet. 
Tijdens de touch up wordt het model geperfectioneerd en de kleur geïntensiveerd, het resultaat zal dan tot een keer zo donker zijn.

De techniek kan op verschillende manieren worden toegepast. 

Zo kan je kiezen voor de [s]pmu semi permanente make up micropigmentatie 

Ombré techniek. Met Ombré techniek is de aanzet van de wenkbrauwen iets lichter en de uiteinde van de wenkbrauw donkerder. Zo is er een mooi natuurlijke overloop van licht naar donker in de wenkbrauw. Maar ook een volledige powder shading is mogelijk en de beide technieken microblading en powder brows kunnen worden gecombineerd.

Het resultaat is semi- permanent. Gemiddeld na 1,5 tot 2 jaar is het tijd voor een opfrisbehandeling zodat je weer kan genieten van jouw brows in perfect shape!
Powder Brows Groningen 

De behandeling 


Tijdens het intakegesprek bespreken we de wensen en mogelijkheden en geven we advies over het te verwachten resultaat. Na het doornemen van de behandelmethode, de nazorginstructie’s en  contra-indicaties worden de wenkbrauwen in pré shape gebracht, voorgetekend, in vorm geshaped en op de juiste kleur bepaald. 


Een natuurlijk resultaat staat bij ons voorop, vandaar dat we bij het uittekenen altijd rekening houden met de gezichtscontour, botstructuur en de groeirichting van de eigen wenkbrauwhaartjes. Dit is dan ook het belangrijkste onderdeel. Pas wanneer we geheel tevreden zijn over het resultaat van de shape beginnen we met de behandeling. 

In de eerste dagen na de behandeling kunnen zich zichtbare korstjes vormen. Hierdoor lijken je wenkbrauwen de eerste dagen nog donkerder dan de kleur die is bepaald. Na 2 weken zullen gevormde korstjes veelal zijn verdwenen en zal het pigment langzaam omhoog komen. Vaak licht of zelfs bijna niet meer zichtbaar. Geen zorgen, het pigment zal tijdens het genezingsproces 4-6 weken steeds meer omhoog komen. De touch up plannen we ook zes weken na je eerste behandeling, wanneer je wenkbrauwen volledig zijn hersteld. Je wenkbrauwen kunnen nu tot in de puntjes worden geperfectioneerd. Na het volledige genezingsproces kan je echt gaan genieten van je wenkbrauwen in perfect shape!

Wij werken wij met toonaangevende, speciaal ontwikkelde pigmenten voor micropigmentatie. 
De pigmenten van Phibrows en Ecuri staan erom bekend dat ze niet verkleuren, niet uitlopen en 100% veilig zijn. In onze GGD Proof Studio Style werken we volgens de richtlijnen en protocol .

Voorzorg Powder Brows [S] PMU semi permanente make up Groningen


Tijdens de intake bespreken we de wensen en mogelijkheden. We nemen de voor- en nazorg en alle gegevens door, mochten er geen contraindicaties zijn, dan kunnen jouw wenkbrauwen daadwerkelijk worden gecreëerd!


Voorzorg 
 

  • Tijdens de zwangerschap of borstvoeding wordt deze behandeling afgeraden.
  • Tenminste 24 uur voor de behandeling cafeïne, drugs, alcohol en bloedverdunners te vermijden (bloedverdunnende medicijnen in overleg met uw arts).
  • Tenminste 24 uur voor de behandeling geen aspirine of ibuprofen (paracetamol mag wel).


Powder Brows [SPMU]

Your Brows on Point!