Ozon plasma

Ozon Plasma is dé nieuwste techniek op het gebied van huidverjonging en huidverbetering. Het is een nieuwe behandeling voor uiteenlopende huidproblemen. 

Plasma bestaat uit een geïoniseerd gas samengesteld uit ionen en elektronen. De fase plasma zorgt ervoor dat de huidcellen nieuwe energie krijgen en zo de huid te verjongen en te egaliseren.


Hoe werkt plasma?

Het Plasma apparaat glijdt langzaam over de huid. De plasmabundel dringt diep door in de huid en kan heel precies gericht worden op de probleemgebieden. 


De plasmastroom produceert kleine flitsen. Er onstaan micropuntjes op de huid die de huid en directe omgeving doen samentrekken.


De fibroblasten in de huid worden aan het werk gezet en maken nieuw collageen en elastine aan. De huid wordt oogt gelijkmatiger, gladder, steviger, gelift en heeft een fijnere huidstructuur.
Het is makkelijk om grootse dingen te doen als je gelooft in wat je doet. Daarom helpen we mensen zoals u. Elke dag weer.

Dit is het eerste dat mensen zien als ze je website bezoeken. Hier kun je bijvoorbeeld een slogan plaatsen die je bedrijf beschrijft.

Waarom u op ons kunt rekenen? Omdat ons bedrijf veel meer is dan alleen een bedrijf. Elk teamlid voegt iets bijzonders aan ons team toe, maar we hebben onze waarden met elkaar gemeen.

Onze missie

Het is makkelijk om grootse dingen te doen als je gelooft in wat je doet. Daarom helpen we mensen zoals u. Elke dag weer.

Ons team