Microblading 

Vergen jouw wenkbrauwen ook net iets teveel tijd in de ochtend? Zeg je potloden maar gedag, want je brows kunnen permanent in shape zijn! 

Prachtig volle wenkbrauwen liggen nu binnen handbereik. De plekjes waar je iets te enthousiast hebt geëpileerd, kunnen worden opgevuld of die arch (hoek) in de wenkbrauw kan voor jouw worden gecreëerd. Browshaping / Microblading    v.a.  €199,-

Microblading / hairstrokes

 Microblading  is een semi permanente pigmentatie techniek waarmee  ultrasmalle, precieze wenkbrauwhaartjes in de huid worden getekend. De haartjes zijn bijna niet van echt te onderscheiden en zorgen voor een natuurlijk effect. 


Tijdens het intakegesprek bespreken we jouw wensen en bekijken we of jouw huid geschikt is voor semi permanente make-up. We vinden het erg belangrijk om een eerlijk advies te geven over het te verwachten resultaat. Het kan voorkomen dat jouw huid niet geschikt is voor deze techniek bijvoorbeeld wanneer jouw huid erg dun is of je last hebt van huidproblemen. Dan zijn powderbrows voor jou een beter alternatief. Deze micropigmentatiebehandeling is doorgaans geschikt voor elk huidtype.


Aan de slag! We beginnen met het belangrijkste en onderdeel; het tekenen van het gewenste model wenkbrauwen. Een natuurlijk resultaat staat bij ons voorop, vandaar dat we altijd rekening houden met de gezichtscontour, botstructuur en de groeirichting van de eigen wenkbrauw. Wanneer je tevreden bent beginnen we met de behandeling. 

Het resultaat is na 4 weken al goed zichtbaar. In de eerste dagen na de behandeling kunnen zich zichtbare korstjes vormen. Hierdoor lijken je wenkbrauwen de eerste dagen donkerder dan de kleur die is bepaald. Na twee weken zullen eventuele gevormde korstjes zijn verdwenen en zal langzaam het pigment langzaam omhoog komen. Het pigment zal veelal licht of soms zelfs bijna niet zichtbaar zijn. Geen zorgen, het pigment zal tot 6 weken na behandeling steeds meer omhoog komen.


Zes weken na je eerste behandeling kom je terug voor de touch up. De wenkbrauwen zullen dan tot in de puntjes worden geperfectioneerd. 


De hairstrokes blijven voor een periode van gemiddeld 1 tot 1,5  jaar zichtbaar en zullen langzamerhand vervagen. Een touch up behandeling plan je na een jaar in om de vervaagde kleur te optimaliseren. 

Wij werken wij met Phibrows toonaangevende, speciaal ontwikkelde pigmenten voor microblading. De pigmenten van Phibrows staan erom bekend dat ze niet verkleuren, niet uitlopen en 100% GGD proof veilig zijn. 


In onze GGD Proof studio werken we volgens de richtlijnen met de GGD goedgekeurde pigmenten van Phibrow. 


Tijdens de intake bespreken we de wensen, mogelijkheden en nemen we de gegevens door. Mochten er geen contraindicaties zijn, dan kunnen jouw wenkbrauwen daadwerkelijk worden gecreëerd!


Voorzorg 
 

  • Tijdens de zwangerschap of borstvoeding wordt deze behandeling afgeraden.
  • Het wordt aangeraden om tenminste 24 uur voor de behandeling alcohol en andere bloedverdunners te vermijden
  • Tenminste 24 uur voor de behandeling geen aspirine of ibuprofen (paracetamol mag wel)Jouw Brows in perfect shape!