MAC Meso Anti Cellulite

Cellulite staat veelal bekend als ‘sinaasappelhuid’ . 
Het wordt veroorzaakt door veranderingen in de structuur van de vetcellen en het bindweefsel onder de huidoppervlakte. Deze veranderingen kunnen ervoor zorgen dat de vetcellen groot worden en naar buiten gaan drukken. Ze drukken dan tegen het bindweefsel onder de huid.
Dit zorgt voor het hobbelige uiterlijk, geassocieerd met de zogenaamde ‘putjes’ cellulite.  Cellulite komt vrijwel alleen voor bij vrouwen, doorgaans bij de dijen, billen.

Cellulite is volkomen normaal en veelvoorkomend. Er is absoluut niks mis met het hebben van cellulite,  toch vinden veel vrouwen het vervelend of storend. En zien de cellulite liever als sneeuw voor de zon verdwijnen!

Al willen we het graag doen geloven. Het definitief laten verdwijnen van cellulite is niet met geen één behandelmethode mogelijk.  Wel degelijk kan de huidstructuur worden verbeterd en verstevigd. Na een meso skin therapy behandeling zal de huid weer steviger aanvoelen en er egaler en gladder uitzien.


Het ‘local’ verminderen van vetcellen en cellulite kunnen we effectief  aan pakken met meso anti cellulite therapy. Actieve werkstoffen worden geïnjecteerd in het te behandelen gebied. Deze lossen het vet op, drijven het vocht af en geven voeding aan de huid. 

De vetcellen worden op een natuurlijke manier afgebroken en afgevoerd. Tevens wordt de bloeddoorstroming en lymfe drainage bevorderd, waarmee de belangrijkste oorzaken voor het ontstaan van cellulitis worden tegengegaan. 

Met deze methode zijn er instant zichtbare huidverbeterde resultaten te behalen. Na een behandeling zal je huid als  steviger aanvoelen. Afhankelijk van de huidconditie en voor een optimaal resultaat adviseren wij meerdere behandelingen.


Een behandelkuur* zorgt voor een optimaal verbeterd resultaat. En met een touch up behandeling behoud je jouw huid in de verbeterde conditie! So just embrace or make a change!


Wil jij je huidconditie graag verbeteren?