Mesotherapy

Zoals de tijd niet stil staat, veranderd de tijd onze huid. De volume en stevigheid in de huid wordt minder en fijne lijntjes beginnen zich te tonen. Of terwijl, het huidverouderingsproces begint, en de collageenproductie en elastine neemt geleidelijk af. De huid verliest daarmee de elasticiteit en vitaliteit. 

Mesotherapie is een effectieve behandelmethode om de huid te verjongen, te verbeteren en het huidverouderingsproces te vertragen. 
En een preventieve methode om je huid in goede conditie te houden!

Mesotherapie is een huidverbeteringsmethode  die bestaat uit een procedure van een serie mini-injecties, waarbij er een cocktail aan effectieve ingrediënten, antioxidanten, natuurlijke plantenextracten, enzymen en vitaminen in de huid worden gebracht. 

De vitaminen cocktail met bijvoorbeeld vitamine a, c , amino en hyaluron acid, een lichaamseigen stof, wordt 2 tot 3 mm diep geïnjecteerd in de huidlaag direct onder de opperhuid. .
De huid wordt zo van binnenuit geactiveerd en gestimuleerd tot aanmaak van collageen en elastine. 

Collageen vormt en verbindt alsware ‘’de bouwstenen van jouw huid’’ en zorgt voor stevigheid en volume. Een meso behandeling zorgt er tevens voor dat de stofwisseling en bloedcirculatie worden gestimuleerd.


Zo wordt de huidstructuur verbeterd en krijgt je huid weer volume, stevigheid en een natuurlijke Glow!  


Mesoceuticals, vitamine cocktails van  MCCM Medical Cosmetics 

Professionele huidverbetering producten tegen acne, droge huid, anti-aging, roodheid en pigmentatie. MCCM is toegewijd tot het produceren van kwalitatief hoogstaande huidverzorgingsproducten met de beste ingrediënten in de juiste sterktes. 
Huidproblemen en - veranderingen zoals, pigmentatie, acne, littekentjes, rosacea een gevoelige,  droge, doffe, vale huid en verminderde elasticiteit, volume en fijne lijntjes, kunnen effectief worden behandeld en verbeterd.

Naar behoefte van de huidconditie kunnen de behandelingen en de vitaminen cocktails (mesoceuticals) worden samengesteld voor de mooiste resultaten.


✔️  Rejuvenate / Huidverjonging
✔️  Versteviging en volume
✔️  Verfijnt fijne lijntjes
✔️  Anti Aging
✔️  Pigmentatie 
✔️  Onzuivere huid (acne)Acne

✔️  Rosacea / Roodheid

✔️  Verfijnt grove poriën 
✔️  Verbetert Hydratatie (vochtarme, droge huid)
✔️  Preventief en behoud van goede huidconditie  
✔️  Glow (doffe, vale huid)
✔️  Algehele huidverbetering
✔️  Striae / littekens
✔️ Cellulite
✔️ Instant Skin Improvement 


Een mesotherapy behandeling zorgt voor instant en zichtbaar mooi resultaat. Voor optimaal resultaat bieden wij meso behandelingen in kuurverband van 4, 6 en 8 behandelingen aan tegen gereduceerd tarief.

Voor het behoud van het behaalde resultaat adviseren en bieden wij tevens onderhoudsbehandelingen.

 Sustainable Instant Skin Improvement 

BeYouthful

Dr. Michel Pistor ontwikkelde mesotherapie in Frankrijk in 1952, de werkwijze wordt wereldwijd toegepast om cellulitis te reduceren en huidverjonging te stimuleren. De laatste jaren krijgt deze effectieve behandelmethode steeds meer aandacht. 

Mesotherapie bestaat uit meerdere  mini-injecties van een cocktail dat bestaat uit plant extracten, homeopathische producten, vitamines of andere bioactieve stoffen.

Mesotherapy vergroot de cellulaire activiteit, stimuleert nieuw collageen, elastine en hyaluronzuur, dit alles leidt tot een verhoogde stevigheid, verbeterde kleur en hydratatie van de huid.

Meso ReJuve

Een cocktail aan mesoceuticals, zoals; vitaminen A, C, hyaluron en amino acids stimuleren de huidfuncties tot aanmaak van collageen en elastine. De doorbloeding en stofwisseling worden gestimuleerd, de huid structuur verfijnt, verbetert en herstelt.  De huid zal na deze behandeling weer gehydrateerd, gevoed en stevig aanvoelen.

Meso Glow

Door middel van vele fijne naaldprikjes wordt er een vitamine cocktail aan natuurlijke actieve stoffen (mesoceuticals) als vitamine C en amino acids in de huid gebracht. De huidfuncties worden geactiveerd tot aanmaak van collageen en elastine. De huid krijgt zo weer volume, stevigheid en een natuurlijke Glow!

MAC therapy 

Het ‘local’ verminderen van vetcellen en cellulite kunnen we effectief  aan pakken met meso anti cellulite therapy. Actieve werkstoffen worden geïnjecteerd in het te behandelen gebied. Deze lossen het vet op, drijven het vocht af en geven voeding aan de huid. De vetcellen worden op een natuurlijke manier afgebroken en afgevoerd. Tevens wordt de bloeddoorstroming en lymfe drainage bevorderd, waarmee de belangrijkste oorzaken voor het ontstaan van cellulitis worden tegengegaan. 

Met deze methode zijn er instant zichtbare huidverbeterde resultaten te behalen. Na een behandeling zal je huid weer stevig aanvoelen. Afhankelijk van de huidconditie en voor een optimaal resultaat adviseren wij meerdere behandelingen.

Meso Hair Boost therapy

Effectieve behandelmethode bij haarverlies, dun, dof en vermoeide haargroei. Het haarverlies wordt geremt en de haarzakjes worden geactiveerd om weer gezonde haren te produceren.


Een methode waarbij er een cocktail aan antioxidanten, groeifactoren, peptides en vitamines,  door een serie mini- injecties net onder de opperhuid, rond om de haarfollikels worden ingebracht. 

De plek waar de juiste bouwstoffen nodig zijn, om de haarfollikels te activeren en stimuleren tot het produceren van haar. De stoffen van de cocktail en het effect van het injecteren, zorgen voor een sterk groei impuls, waarbij ook de bloedcirculatie extra wordt gestimuleerd en de conditie van de hoofdhuid verbetert.

Get skin improved!