ReJuve & Glow


Mesotherapy vergroot de cellulaire activiteit, stimuleert nieuw collageen en elastine. De huid zal na een behandeling weer gehydrateerd, gevoed en stevig aanvoelen. Rejuvenate & Glow!
ReJuve & Glow   75 min.           va €89,-

Meso skin therapy bestaat uit een procedure waarbij er doormiddel van microneedling, mini-kanaaltjes in de huid worden opengezet. Een cocktail aan hoge concentratie actieve stoffen (mesoceuticals) kan zo effectief in de huid worden gesluisd. Deze vitaminen en antioxidanten als A, C, amino acids en hyaluronzuur hydrateren, boosten en brengen de huid weer in balans. 


Hyaluronzuur staat bekend als actieve waterbinder en zorgt voor een optimale vochtbalans van uw huid. Daarnaast wordt het bindweefsel aangezet tot het activeren van fibroblasten, (cellen die collageen en elastine produceren). Wat zorgt voor nieuw collageen en een verhoogde stevigheid en hydratatie van de huid. 

Het effect van de behandeling en de cocktails, bestaande uit plant extracten, vitaminen en bioactieve stoffen, stimuleren de cellulaire activiteit in de huid. Na een Meso skin therapy voelt de  huidstructuur verfijnt, verstevigd en verbetert. 


Voor optimaal resultaat bieden wij meso behandelingen in kuurverband van 4, 6 en 8 behandelingen aan tegen gereduceerd tarief. En voor het behoud van het behaalde resultaat adviseren en bieden wij tevens onderhoudsbehandelingen.


- for a Youthful Glowing skin -

Wil jij je huid weer laten stralen?