ReJuve & Glow


Mesotherapy vergroot de cellulaire activiteit, stimuleert nieuw collageen en elastine. De huid zal na een behandeling weer gehydrateerd, gevoed en stevig aanvoelen. Rejuvenate & Glow!Hoge concentraties aan actieve stoffen worde in de huid gebracht. Hyaluronzuur is een actieve waterbinder en zorgt voor een optimale vochtbalans van uw huid. Daarnaast zet hyaluronzuur het bindweefsel aan tot het activeren van fibroblasten, (cellen die collageen en elastine produceren). Met nieuw collageen en verhoogde stevigheid en hydratatie van de huid. Voelt de huidstructuur verfijnt, verstevigd en verbetert. 

Naast hyaluronzuur worden er ook belangrijke vitaminen en mineralen gebruikt als ook antioxidanten. Een cocktail aan mesoceuticals van bijvoorbeeld vitaminen A, C, en amino acids stimuleren tevens de cellulaire activiteit. 

Mesotherapy bestaat uit een procedure van meerder mini-injecties van een cocktail dat bestaat uit plant extracten, homeopatische producten, vitaminen of bioactieve stoffen. 

Naar behoefte van de huidconditie kunnen de behandelingen en de vitaminen cocktails (mesoceuticals) worden samengesteld voor de mooiste resultaten.

Voor optimaal resultaat bieden wij meso behandelingen in kuurverband van 4, 6 en 8 behandelingen aan tegen gereduceerd tarief. En voor het behoud van het behaalde resultaat adviseren en bieden wij tevens onderhoudsbehandelingen.


- for a Youthful Glowing skin -