Meso Firm & Contouring

 

Plaatselijk vet verliezen is op sommige plekken erg lastig. Het ‘local’ verminderen van vetcellen kan effectief worden behandeld met meso firm & contouring.  De meso firm & contour lipolyse behandeling is een methode om gecontroleerd vetcellen te laten afbreken op plaatsen die met gewone afvalmethodes haast onmogelijk zijn. 
Met een kleine naald van de mesogun wordt de werkzame stof direct onder de huid in het vetweefsel ingebracht. De vetceloplossende werking treedt meteen in en houdt nog enkele weken aan.

Het effect in contour is vrijwel direct  merkbaar. Het proces werkt nog door tot 6-8 weken en wordt na iedere behandeling duidelijker zichtbaar. Het afgebroken vet wordt op normale natuurlijke wijze via nier/urine en lever uitgescheiden, zoals bij afvallen. De huid slinkt met het vet mee. De huid zal dan ook strakker, steviger en dus meer firmed aanvoelen. 

  • oplossing voor ‘local’ vetophopingen 
  • 100% natuurlijk actieve werkstof
  • 14 dagen na de behandeling een duidelijk zichtbare vermindering van de vetweefselmassa.
  • positieve invloed op het collageen in de huid, het behandelde gebied wordt strakker en steviger 


Het is echter geen alternatieve methode om in lichaamsgewicht af te vallen, het is enkel bedoeld om lokaal onderhuids vet op te lossen op lastige plekken 
waar dit met afvallen niet lukt. 

De vetcellen zullen plaatselijk afbreken na de meso firm & contour lipolyse behandeling. 
Het lymfestelsel zal opnieuw vrij circuleren en afvalstoffen zullen verbeterd worden afgevoerd. Ook wordt de plaatselijke bloedsomloop op gang gebracht, waardoor de cellen opnieuw worden gevoed en de huid verstevigd. Het afgebroken vet wordt op natuurlijke wijze via o.a nier/urine en lever uitgescheiden, zoals bij afvallen. 


De actieve werkstof lost het onderhuids vet op en geeft tevens voeding aan de huid. De adipocyten (vetcellen) worden op een natuurlijke manier afgebroken en afgevoerd. Tevens wordt de doorbloeding bevordert en de huid verstevigd.


De mesoceutical wordt direct onder de huid in het vetweefsel gebracht. De werkzame stof is phosphatidylcholine (PPC of Lecithine). Phosphatidylcholine is een natuurlijk bestanddeel dat uit sojabonen wordt gewonnen en bekend staat om zijn vetafbrekende werking. 
De stof choline wordt tevens door het lichaam zelf aangemaakt en draagt bij aan een normaal metabolisme en helpt bij het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam.

Bij de meeste mensen zijn (afhankelijk van de plaats en het vetweefsel) 2 tot 4 behandelingen nodig. Ongeveer 5% reageert niet of nauwelijks op de behandeling ( de reden hiervan is onbekend), dit laatste wordt al duidelijk na de eerste behandeling. 

De hoeveelheid aan cocktail kan verschillen per persoon en is afhankelijk van het te behandelen gebied. De behandeling duurt tussen de 15 en de 30 minuten en is vrijwel pijnloos. Vooraf de behandeling vindt er intake plaats. Zowel de contra-indicaties als 
de voor- en nazorg zullen dan uitgebreid worden besproken. 

Voor het meest optimale resultaat adviseren wij gemiddeld 3 behandelingen, met een interval van 6 tot 8 weken. Onderstaand is slechts een indicatie weergave. 


Indicatie

  • Local  2 ml
  • handels 2 - 4 ml 
  • Buikzone   4 - 8 ml


Prijs mesoceutical 

ceutical 2 ml       149,-
ceutical 4 ml       179,-

ceutical 6 ml       209,-

ceutical 8 ml       229,-