Meso Firm & Contour 

Een effectieve behandelmethode om de huidstructuur, de doorbloeding en de conditie van huid te verbeteren. Cellulite kan zo effectief worde aan pakken en verminderen met meso therapy. 


Actieve werkstoffen worden met micro injecties in de huid gebracht op het te behandelen gebied. Deze geven voeding en vitaminen aan de huid, verbeteren de bloedcirculatie en verstevigen het bindweefsel. Waardoor de huidstructuur verbetert, de huid steviger aanvoelt en er egaler en gladder uitziet.


Cellulite staat veelal bekend als ‘sinaasappelhuid’ . Het wordt veroorzaakt door een slechte doorbloeding en veranderingen in de structuur, als ophopingen verklevingen in de huid.  

Al willen we het graag doen geloven. Het definitief laten verdwijnen van cellulite is niet met geen één behandelmethode mogelijk.  Wel degelijk kan de huidstructuur worden verbeterd en verstevigd. Na een meso skin therapy behandeling zal de huid weer steviger aanvoelen en er egaler en gladder uitzien.


Cellulite kunnen we effectief  aan pakken en verminderen met meso therapy. Actieve werkstoffen worden met micro injecties in de huid gebracht op het te behandelen gebied. Deze geven voeding en vitaminen aan de huid, verbeteren de bloedcirculatie en verstevigen het bindweefsel. Waardoor de huidstructuur verbetert, de huid steviger aanvoelt en er egaler en gladder uitziet.

Met deze methode zijn er instant zichtbare huidverbeterde resultaten te behalen. Na een behandeling zal je huid egaler en steviger aanvoelen. Afhankelijk van de huidconditie en voor een optimaal resultaat adviseren wij meerdere behandelingen.


Een behandelkuur* zorgt voor een optimaal verbeterd resultaat. En met een touch up behandeling behoud je jouw huid in de verbeterde conditie! So just embrace or make a change!