Led therapyLED-licht-therapie is een effectieve behandelmethode voor huidverjonging en algemene huidverbetering.

Met Led therapie zijn huidverslapping, fijne lijnen, grove poriën, zonneschade goed te behandelen. 
Het verbetert de huidstructuur en het stimuleert de doorbloeding.
LED (Light Emitting Diode) therapie de aanmaak van nieuwe cellen. Het verbetert de huidstructuur en het stimuleert de doorbloeding.  

Effectief voor de behandeling van pigmentvlekken, zonlichtbeschadigingen, wondjes, huidverslapping en huidveroudering.

LED therapy is een aanvulling op onze behandelingen. Het wordt gecombineerd met een andere huidverbeterende behandelingen, voor een versneld huid herstel.
En ingezet ter verbetering van de wondgenezing na een behandeling, bijvoorbeeld na de een skintherapy, een skin renewal peeling, micro - of meso needling behandeling.

Maar Led therapy is ook een op zichzelf staande effectieve skin therapie.

Naast huidverjonging en totale algemene huidverbetering is het LED masker ook geschikt om de Proprioni bacterie (die in veel gevallen voorkomt bij acne) te remmen. En om huidontstekingen en roodheid te bestrijden.

Resultaten van Led therapy 

✔️ Bevordert de collageenproductie
✔️ Bestrijdt de bacteriën die acne veroorzaken
✔️ Bevordert natuurlijke cellulaire activiteit van de huid
✔️ Verbetert huidstevigheid en elasticiteit
✔️ Reduceert rimpels
✔️ Vermindert hyperpigmentatie en grove poriën 
✔️ Bevordert de wondheling
✔️ Bevordert de lokale bloedcirculatieHoe werkt Led licht therapy?


Het LED masker bevat vele kleine LED lampjes die verschillende golflengten uitzenden. De verschillende golflengtes, in verschillende kleuren, werken bij verschillende huidproblemen. Het licht dringt door in de huid en stimuleert daar vernieuwing van cellen, waardoor de huid steviger, soepeler en elastischer wordt. Door het combineren van diverse golflengtes kunnen meerdere processen in de huid tegelijk worden beïnvloed.

Rood licht komt wat dieper in de huid en werkt huid verbeterend. Deze golflengte stimuleert de productie van de fibroblasten (belangrijke cel van het bindweefsel) bij de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid strakker en voller wordt. 

De huidstructuur verbetert en de doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd. 


Het blauwe licht komt het minst diep in de huid en werkt vooral oppervlakkig. Deze golflengte wordt ingezet bij acne en verbetert de huid door het creëren van zuurstof op de juiste diepte waardoor de Proprioni bacterie (die in veel gevallen voorkomt bij acne) vernietigd wordt.
Hierdoor zullen puistjes en roodheden verminderen en worden huidontstekingen bestreden en/of voorkomen.


LED Therapie  is geschikt voor  alle huidtypen. Voor een optimaal resultaat adviseren wij de behandeling een aantal keer te herhalen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de huidconditie.Sustainable Instant Skin Improvement

- for a Youthful Glowing skin -

Plan hier jouw skin improvement