Jouw huid kent voor ons geen geheimen meer!


Elke huid is uniek! En past een goede huidanalyse en behandelplan op maat. 

De Observ 520 skin analyse scan maken we het onzichtbare in jouw huid zichtbaar. 


De huidconditie en behoefte van onze huid veranderd. Lifestyle, voeding, hormonale veranderingen, maar ook externe factoren zoals; weersinvloed, UV straling en luchtverontreiniging hebben effect op onze huid. 

Voordat huidveranderingen als pigment met het oog zichtbaar zijn, vormt zich deze al wel in huid. Door een huidcheck skinanalyse wordt jouw huid  geanalyseerd in beeld gebracht, zodat je exact op de hoogte bent waar het pigment zich al aan het vormen is en hoe het er voor staat met jouw huidconditie, de elasticiteit, de talg- en collageen productie.

Het is daarom van belang je huid regelmatig te laten analyseren om je skinroutine en producten op je huidbehoefte aan te passen. Zo kunnen we preventief behandelen en juist inspelen op huidveranderingen die nog niet zichtbaar zijn, maar al wel aanwezig zijn je huid. 

Huidveranderingen- of problemen in diepere huidlagen worden duidelijk in beeld gebracht en geanalyseerd. Ook het verbeteringsproces kunnen we goed blijven volgen.

Aan de hand van de verkregen informatie, kunnen we een customized behandelplan opstellen en gericht behandelingen inzetten, waarmee we instant resultaat boeken voor een gezonde stralende huid!


Er is altijd ruimte voor huidverbetering...

BeYouthful

Sustainable Instant Skin Improvement 

- for a Youthful Glowing skin -


De eerste stap naar een verbeterde huidconditie. En blijvend een stap vóór, door preventief en resultaatgericht te behandelen om jouw huid in gezonde conditie, jeugdig en stralend te houden!