Derma therapy 

is een nieuwe behandelmethode op het gebied van micro-needling, waarbij huidcellen versneld vernieuwen en collageen gestimuleerd wordt. Na behandelen zal je merken dat de huid steviger, egaler en stralender is!
Derma  therapy   60 min.        €119,-

Wat is derma therapy?


Derma therapy  is een micro-needling techniek, waarbij er micro kanaaltjes in de huid worden gemaakt. De behandeldiepte is variërend en afhankelijk van de indicatie en de huidconditie.

Serums met actieve werkstoffen worden zo in diepere huidlaag gebracht, waar nodig. Tijdens het behandelen wordt de huid tevens geactiveerd. De prikkeling in het bindweefsel zorgt weer voor meer aanmaak van collageen. 

Doordat het bindweefsel diep in de huid gestimuleerd wordt, zal je na behandelen merken dat de huid steviger en gladder wordt. Daarnaast zal de celdeling versnellen en zullen oppervlakkige pigmentvlekjes minder zichtbaar worden. De huidteint wordt egaler en stralender!


✔️ Huidverbetering 

✔️ Fijne lijntjes

✔️Acne/ littekens

✔️Zonschade

✔️Pigmentatie 

✔️Grove poriën/ huidstructuur 

✔️Striae / littekens 


In combinatie met de clean beauty boosters van /skin regimen/ voor thuisgebruik, kun je het verbeterd resultaat blijven stimuleren en behouden.

Voor optimaal resultaat en afhankelijk van de huidconditie wordt een kuurverband van 4 behandelingen geadviseerd. Onderhoudsbehandelingen worden aangeraden om het mooi behaalde resultaat te behouden.


Voor een stralende huid!