Derma Boost therapy 

is een nieuwe innovatieve behandelmethode op het gebied van micro-needling. Een behandeling met de dermapen is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verbeteren. Doordat het bindweefsel diep in de huid gestimuleerd wordt, zal je na behandelen merken dat de huid steviger, egaler en stralender is!
Derma Boost therapy   60 min.        €119,-

Wat is derma therapy?


Derma Boost therapy  is een micro-needling therapy techniek. Met de pen worden er micro kanaaltjes in de huid gemaakt. De behandeldiepte is variërend en afhankelijk van de indicatie en de huidconditie.

Serums met actieve werkstoffen worden zo in diepere huidlaag gebracht. Tevens wordt door het behandelen de huid geactiveerd, door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor meer aanmaak van collageen. 

Doordat het bindweefsel diep in de huid gestimuleerd wordt, zal je na behandelen merken dat de huid steviger en gladder wordt. Daarnaast zal de celdeling versnellen en zullen oppervlakkige pigmentvlekjes minder zichtbaar worden. De huidteint wordt egaler en stralender!


✔️ Huidverbetering 

✔️ Fijne lijntjes

✔️Acne/ littekens

✔️Zonschade

✔️Pigmentatie 

✔️Grove poriën/ huidstructuur 

✔️Striae / littekens 


In combinatie met de clean beauty boosters van /skin regimen/ voor thuisgebruik, kun je het verbeterd resultaat blijven stimuleren en behouden.

Voor optimaal resultaat en afhankelijk van de huidconditie wordt een kuurverband van 4 behandelingen geadviseerd. Onderhoudsbehandelingen worden aangeraden om het mooi behaalde resultaat te behouden.


Voor een stralende huid!