Derma Boost therapy 

De Dermapen is een nieuwe innovatieve behandelmethode op het gebied van micro-needling. Een behandeling met de Dermapen is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verbeteren. Doordat het bindweefsel diep in de huid gestimuleerd wordt, zal je na behandelen merken dat de huid steviger, egaler en stralender is!
Derma Boost therapy   60 min.        €119,-

Wat is derma therapy?


Derma Boost therapy l De meso pen/ derma pen is een micro-needling therapy techniek. Met de pen worden er met vibrerende minuscule naaldjes, kleine kanaaltjes in de huid gemaakt. De behandeldiepte is variërend van 0,5 mm tot 2 mm en is afhankelijk van de indicatie en de huidconditie.

Serums met actieve werkstoffen worden tijdens het behandelen met de Dermapen effectief in de huid opgenomen. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine.

Doordat het bindweefsel diep in de huid gestimuleerd wordt, zal je na behandelen merken dat de huid steviger en gladder wordt. Daarnaast krijgt de celdeling een enorme boost. Oude, dode huidcellen schilferen in de weken na de behandeling versneld af en nieuwe huidcellen worden aangemaakt. 

Pigmentatie dat in de hoornlaag aanwezig is, schilfert mee af.  Zonschade, ouderdomsvlekken en andere oppervlakkige pigmentvlekjes zullen minder zichtbaar worden. De huidteint wordt egaler en stralender!


✔️ Huidverbetering 

✔️ Fijne lijntjes

✔️Acne/ littekens

✔️Zonschade

✔️Pigmentatie 

✔️Grove poriën/ huidstructuur 

✔️Striae / littekens 


In combinatie met de clean beauty boosters van /skin regimen/ voor thuisgebruik, kun je het verbeterd resultaat blijven stimuleren en behouden.

Voor optimaal resultaat en afhankelijk van de huidconditie wordt een kuurverband van 4 behandelingen geadviseerd. Onderhoudsbehandelingen worden aangeraden om het mooi behaalde resultaat te behouden.


Voor een stralende huid!