Collagen Lift

Een innovatieve behandelmethode met verbluffend en langdurig resultaat op het gebied van huidverjonging is de collagen proteïne thread lift behandeling.

  Collagen Lift De collagen lift heeft een instant verstrakkend, verstevigend en liftend effect zonder down time en is bovendien geschikt voor alle huidtypes. 
De collagen lift geeft jouw huid instant meer volume en versteviging, waarbij de natuurlijke expressie behouden blijft. #positiveaging


 Collagen XLift 


De combinatie van mesotheraphy, microneedling en RF high frequency therapy, vergroot de doorlaatbaarheid van de puur collagen proteïne fiber threads, de vezels worden zo volledig door de huid geabsorbeerd. 
Het collageen zal zo dieper en maximaal in de huid worden opgenomen en het resultaat versterken. Voor het mooiste en optimaal resultaat wordt de collagen Lift behandeling dan ook geadviseerd en aangeboden in combinatie met een mesotherapy microneedling en/of
RF high frequency therapy  WAT IS COLLAGEEN ?


Collageen komt van het Griekse woord kólla, wat lijm, samenbinden, betekent. Collageen  het is  een bindend (lijmvormend)  eiwit dat een zeer belangrijk onderdeel vormt van het bindweefsel. Collageen zorgt voor de stevigheid, elasticiteit en volume van de huid. Collageen vormt zo de bouwstenen van jouw huid. 

Echter neemt het collageen vanaf je 20e levensjaar geleidelijk met ongeveer 1% collageen per jaar af. Collageen is van belang voor je algehele gezondheid, niet alleen je huid, maar ook essentieel voor o.a. de spieren, gewrichten en het kraakbeen. Belangrijk dus om je collageenniveau hoog te houden. 


Wanneer collageen meer wordt afgebroken dan aangemaakt, vermindert de stevigheid en ontstaan er rimpels en huidverslapping. Het verlies van collageen zorgt dus voor huidveroudering.
HOE WERKT DE COLLAGEEN Lift? 

 

Een behandelmethode waarbij puur collagen proteïne, hoog geconcentreerd in eiwit worden aangebracht in de rimpel of fijne lijntjes. De collageen proteïne  vezels worden volledig opgelost en geabsorbeerd in de rimpels en fijne lijntjes van de huid, deze vormen zo weer nieuwe bouwstenen voor volume en stevigheid van de huid. 
Diepe lijnen zullen verminderen en fijne lijntjes verdwijnen, waarna de huid instant zichtbaar steviger, gehydrateert en verterkt het de huidelasticiteit en huidbarrière. 

Positive Aging 


Zodra jouw eerste rimpel jou stoort of nog  juist daarvoor, kun je starten met een collagen lift behandeling. Rimpels zullen zo minder diep worden en fijne lijntjes verdwijnen. De collageen draad  behandeling wordt zo preventief ingezet om, de ontwikkeling van rimpels en fijne lijntjes, het veranderings- en verouderingsproces zo op een natuurlijke manier landurig te vertragen. 
Voor een instant lift, versteviging, volume en hydratie boost. 

- for a Youthful Glowing skin -

Collagen Lift

Behandel zones 

Voorhoofdsrimpels, fronsrimpels, kraaienpootjes, boven en onderoogleden, neuslippenplooi, rimpels op de wangen, rimpels op bovenlip.Hals en decolleté.


DE VOORDELEN?


✔️ Rimpels en fijne lijntjes verminderen 

✔️ Het verouderingsproces vertraagt

✔️ Stimuleert de collageenproductie

✔️ Activeert de cel-vernieuwing

✔️ Verbertert de huidconditie en versterkt  huidbarrière.

✔️ Verbetert de elasticiteit en volume van de huid.

✔️ Verbetert versteviging en hydratatie 
✔️ Natuurlijke rimpel opvulling

✔️ Naaldloze draadlift.

✔️ Minimale downtime 


De collageen lift behandeling heeft een instant liftend en verstrakkend effect zonder down time. Geeft jouw huid meer volume, waarbij de natuurlijke expressie behouden blijft. 

Collagen Lift 

Behandel kuur 

Het aantal behandelingen voor optimaal resultaat is afhankelijk van je huidconditie, je lifestyle en jouw wensen. Deze behandeling wordt in kuurvorm aanbevolen. Een kuurbehandeling van 4 collageen draad behandelingen. Met een eerste interval van 2-4 weken, tweede interval 4-6 en de laatste behandeling na 6- 8 weken. 
 
Daarna kun je de behandeling om de 3 - 6 maanden herhalen voor behoud van optimaal resultaat. Gemiddeld heb je tussen de 6 à 8 maanden plezier van je collageen draadlift kuur. 
ReJuve, collageen draad lift

Wil jij graag jouw jeugdige uitstraling behouden of juist de tijd keren? 

Boek hier jouw Skin Improvement