Browshaping Art

Vergen jouw wenkbrauwen ook net iets teveel tijd in de ochtend? Zeg je potloden maar gedag, want je brows kunnen permanent in shape zijn! 

Prachtig volle wenkbrauwen liggen nu binnen handbereik. De plekjes waar je iets te enthousiast hebt geëpileerd, kunnen worden opgevuld of die arch (hoek) in de wenkbrauw kan voor jouw worden gecreëerd. 


Browshaping / Microblading    v.a.  €199,-

Microblading / hairstrokes

3d hairstroke microblading is een semi permanente pigmentatie techniek waarmee  ultrasmalle, precieze wenkbrauwhaartjes in de huid worden getekend. De haartjes zijn bijna niet van echt te onderscheiden en zorgen voor een natuurlijk effect. 


Tijdens het intakegesprek bespreken we jouw wensen en bekijken we of jouw huid geschikt is voor permanente make-up. We vinden het erg belangrijk om een eerlijk advies te geven over het te verwachten resultaat. Het kan voorkomen dat jouw huid niet geschikt is voor deze techniek bijvoorbeeld wanneer jouw huid erg dun is of je last hebt van huidproblemen.  


Aan de slag! We beginnen met het belangrijkste en meest tijdrovende onderdeel; het tekenen van de wenkbrauwen. Een natuurlijk resultaat staat bij ons voorop, vandaar dat we altijd rekening houden met de gezichtscontour, botstructuur en de groeirichting van de eigen wenkbrauw. Pas wanneer je tevreden bent beginnen we met de behandeling. 

Het eindresultaat is na twee weken zichtbaar. In de eerste dagen na de behandeling kunnen zich zichtbare korstjes vormen. Hierdoor lijken je wenkbrauwen de eerste dagen donkerder dan de kleur die is bepaald. Na twee weken zijn je wenkbrauwen volledig hersteld. Zes weken na je eerste behandeling kom je terug voor de nabehandeling waarin je wenkbrauwen tot in de puntjes geperfectioneerd worden.  


De hairstrokes blijven voor een periode van een jaar tot anderhalf jaar zichtbaar en zullen langzamerhand vervagen. Een touch up behandeling plan je na een jaar in om de vervaagde kleur te optimaliseren. 

Wij werken wij met Phibrows toonaangevende, speciaal ontwikkelde pigmenten voor microblading. De pigmenten van Phibrows staan erom bekend dat ze niet verkleuren, niet uitlopen en 100% veilig zijn. 


In onze GGD Proof studio werken we volgens de richtlijnen met de GGD goedgekeurde pigmenten van Phibrow. 

Jouw Brows in perfect shape!