BB Glow

De BB skin Glow treatment geeft de huid een egale en stralende teint, zoals je dat misschien gewend bent van een BB cream. 

De huidstructuur wordt verbetert en grove poriën worden verfijnt. 
Maar ook pigmentvlekken, oneffenheden en donkere kringen worden zichtbaar verminderd. 

Tijdens deze skin therapy behandeling wordt het BB Glow serum in de huid gesluisd, door mini kanaaltjes in de huid, die worden open gezet met de mesopen. Het serum met uitsluitend botanical ingredienten, zorgt voor een vermindering van oneffenheden, veroorzaakt door bijvoorbeeld acne, pigment-en ouderdomsvlekken of couperose. 

Daarnaast bevat het serum hyaluron en anti-oxidanten die de huid voeden. De behandeling stimuleert  de huid om collageen en elastine aan te maken.

BB Glow geeft de huid een instant zichtbare egale en stralende teint. Wanneer de behandeling wordt herhaalt zal het resultaat zich verdubbelen en ook het Glow effect langer aanhouden, en zichtbaar blijven. Afhankelijk van het aantal sessies en je huidtype zal het resultaat  4 tot 6 maanden zichtbaar blijven. 


De BB glow microneedling behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen, en voor alle huidtypes. De behandeling heeft een positief effect op:

✔️ Oneffen huidskleur

✔️ Gevoelige huid
✔️ Verfijnt poriën 

✔️ Verminderd pigmentatie

✔️ Acné littekentjes

✔️ Vermindering van roodheid, vlekjes